A meleg-, a leszbi- és a bébiszitterpornóra buknak a brit nők

Forrás: Thinkstock -
kategória bébiszitter meleg pornó szokás eredmény MILF szabadtér leszbikus brit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiánypótló összeállítást készített az Independent című lap arról, hogy milyen pornónézési szokásaik vannak a brit nőknek. Az eredmények mindenesetre meglepőek.

A Pornhub és a Redtube oldalakat vizsgálva kiderült, hogy legtöbben a leszbikus pornóra gerjednek, de majdnem annyian élvezik a melegpornót is. A harmadik legtöbbet keresett kategória a „nagy farok" ezt követi a „brit", és a „bébiszitter". A top 10 kategóriába többek között a „MILF" és a „szabadtér" témák is helyet kaptak.

Forrás: Thinkstock

A címszavas keresésekben is a leszbikus pornó áll az első helyen, ezt követi a hármas szex és a spriccelős orgazmus. A legkeresettebb pornósztár maga Kim Kardashian, az ő házi szexvideóját nézik meg a legtöbben. Őt követi James Deen és Lisa Ann.

Nagy-Britanniában egyébként a pornónézők 22 %-a nő, az átlagéletkoruk 35 év, és átlagosan 10 perc 25 másodpercig néznek pornót.

Forrás: independent.co.uk
A jó párkapcsolat lényege az érzelem és a racionalitás egyvelegehttp://www.life.hu/intim/20150902-pilat-gabor-jo-parkapcsolat-az-erzelem-es-a-racionalitas-egyvelege.htmlJátszunk el a gondolattal, hogy egy világhírű fociklub tulajdonosai vagyunk, de nekünk ez is kevés. A világ legjobb játékosát akarjuk!IntimThinkstockVV Dennis még mindig odavan Fanniérthttp://www.life.hu/intim/20150909-a-valovilag-szereplo-vv-dennis-szerelmes-vv-fanniba-bar-szakitottak.htmlA ValóVilág szereplőinek kapcsolata nemrégiben ért véget, Dennis azonban azt állítja, még mindig szerelmes Fanniba. IntimOrigoMegerőszakolt egy lovat: elálló fülei buktatták lehttp://www.life.hu/intim/20150909-elallo-fulei-buktattak-le-a-loeroszakolot.htmlA háromgyerekes apa, Alan Blackman csúnyán lebukott: lovat erőszakolt.IntimThinkstockLégiutas-kísérő gratulált a repülőn szexelő párnakhttp://www.life.hu/intim/20150909-repulon-szexelt-a-par-lebuktattak-oket.htmlValószínűleg a szerelem fővárosa késztette egy kis légi romantikára azt a párt, amely a Párizsból Stockholmba tartó járaton szexelt egyet.Intim--Ó, igen! Most megsaccolhatod Luke Evans péniszméretéthttp://www.life.hu/intim/20150909-luke-evans-fecskenadragban-strandol.htmlAz ismeretlen Drakula sármos sztárja, Luke Evans megmutatta, mi rejtőzik a vámpírköpeny alatt. Intim--Schobert Norbi könnyfakasztó szerelmi vallomással lepte meg Rékáthttp://www.life.hu/intim/20150909-schobert-norbi-fitneszguru-szerelmi-vallomassal-kezdte-a-reggelt-felesegenek-rubint-rekanak-szant.htmlRubint Réka igazán boldog feleség lehet, mert amit az elmúlt pár napban átélt, ahhoz fogható szeretetben kevés hölgynek lehet része.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.