A színésznő ragyogó formában van, ráadásul azt pletykálják, hogy két év után kedvese, Péter megkérte a kezét. Détár Enikő azonban többé nem akar feleség lenni.

„Az, hogy én még egyszer férjhez menjek, szinte kizárt. Nincs esély rá. Legalábbis ezt mondom most. Menyasszony azért lennék, de erről nincs szó. Hogy miért lennék menyasszony? Mert az olyan valami, ami jelzi, hogy szövetség van köztünk. De elvagyok anélkül is, hogy lenne gyűrű a kezemen” – mondta a Borsnak Détár Enikő, aki a nyaralásukról is mesélt a lap riporterének.

Forrás: MTI

„Péterrel nagyon kevés időt tudunk kettesben tölteni, de idén kétszer is voltunk nyaralni egy-egy hetet. Először a gyerekekkel, aztán kettesben. Meglátogattuk Péter bátyját Dél-Spanyolországban. Volt minden, napsütés, hegyek, tenger… Péter azt mondta, ez a hét olyan volt, mint egy nászút. Huszonnégy órában együtt voltunk, elviseltük egymást, ami az embernek még saját magával sem egyszerű. Jót tett a „nászút” a kapcsolatunknak. Egyébként oda is két szövegkönyvvel mentem, vittem a Bepasiztunkat és Hello, Dollyt is” – újságolta a színésznő.