Máris megcsalja férje Jennifer Anistont?

Forrás: AFP/Jason Merritt -
színésznő házasság Justin Theroux megcsalás férj Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig néhány héttel esküvőjük után olyan híresztelések kaptak szárnyra, melyek szerint a gyönyörű színésznőt megcsalja férje. 

Egy tönkrement házasság után Brad Pittel és rengeteg zátonyra futott kapcsolatot követően úgy tűnt, Jennifer Aniston végre megtalálta a boldogságot Justin Theroux oldalán. A pár alig két hónapja mondta ki a boldogító igent, ugyanakkor máris olyan híresztelések röppentek fel, melyek szerint a sármos férfi megcsalja Jennifert.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Az In Touch magazin meglebegtette, hogy Justin Theroux állítólag 19 éves kolléganőjével, Margaret Qualley-vel ápol közelebbi viszonyt, akivel A hátrahagyottak című sorozatban játszik. "Egy stábbulin tűnt fel többünknek, hogy Margaret és Justin végig együtt voltak, nevettek, egymáshoz bújva táncoltak és flörtöltek egymással" - mesélte egy stábtag. A buli híre állítólag Jennifer fülébe is eljutott, aki ultimátumot adott férjének: vagy kiszáll a sorozatból, vagy elválik tőle.

Így romantikázik Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor - Intim fotóhttp://www.life.hu/intim/20150928-varkonyi-andrea-es-bochkor-gabor-a-szent-istvan-parkban-romantikaztak.htmlMég mindig dúl a szerelem a két műsorvezető között, akik nemrég a Szent István parkban élvezték az őszi nap utolsó sugarait. IntimOrigoZimány Linda nagyon szexi fotót posztolt! Talán Kedves Ferencnek akart kedveskedni vele?http://www.life.hu/intim/20150920-zimany-linda-az-agybol-posztolt-szexi-kepet-maganak.htmlEjha! ZImány Linda nagyon csábítóan hat ágyában készült szelfijével. IntimOrigoRubint Réka és Schobert Norbi szerelmesebbek, mint valaha - Fotó!http://www.life.hu/intim/20150918-rubint-reka-es-schobert-norbert-szerelmesen-bujnak-ossze-egy-foton.htmlTizennégy évnyi együttlét után is lángol a szerelem Rubint Réka és Schobert Norbert között. Ezt egy igazán intim fotóval bizonyították. IntimOrigoKiderült, mi tette tönkre Julia Roberts házasságáthttp://www.life.hu/intim/20150915-julia-roberts-es-danny-morder-az-anyagiak-es-a-veszekedesek-miatt-valnak.htmlRégóta beszélik, hogy Julia Roberts és férje viszonya menthetetlenül megromlott, most pedig az is kiderült, mi áll ennek hátterében. Intim--Zuhanyzó kolléganőjét kukkolta évekig egy férfihttp://www.life.hu/intim/20150905-evekig-kukkolta-zuhanyzo-kolleganojet-egy-angol-ferfi.htmlMegdöbbentő, de két éven keresztül észre sem vette a nő, hogy egyik kollégája kukkolja, és még intim felvételeket is készít róla. IntimOrigoMeztelenül, az ágyából adott videós interjút a terhes Kim Kardashianhttp://www.life.hu/intim/20150905-kim-kardashian-terhesen-meztelenul-az-agyaban-fekve-nyilatkozott-az-interview-magazinnak.htmlKöztudott, hogy Kim Kardashian mindent megtesz a hírnévért. Legutóbb például azt vállalta be, hogy az Interview magazin munkatársának nyilatkozik videóchaten keresztül - meztelenül, az ágyában fekve. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.