5 dolog, ami kinyírja a jó szexet

Forrás: Thinkstock -
szex együttlét libidó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kevés élvezetesebb dolog van, mint egy jól sikerült összebújás, ám vannak dolgok, amik alaposan lelombozhatják akár a párodat, akár téged. A következő 5 dolog tuti libidógyilkos - kerüld el őket!

1. Stressz

Feszült vagy a munka miatt, állandóan idegeskedsz a pénzügyek kapcsán, és minden gondolatod a gyerekek körül forog? Vigyázz, a sok stressz gyilkolja a libidót, így ha úgy érzed, hogy jó ideje nem kívántad meg úgy igazán az összebújást, ideje ezen a területen rendezni a soraidat!

Tudtad?

A férfiak és a nők is vonzóbbak, amennyiben kevésbé feszültek – derül ki egy friss kutatásból, amely szerint a kortizol nevű stresszhormon befolyásolja a kinézetünket.
Forrás: Thinkstock

2. Fáradtság

Hazaérsz, beesel az ágyba, letusolsz, és gyakorlatilag azonnal elalszol? Hol marad az intim együttlét?? Az állandó fáradtság is abszolút libidógyilkos, de tehetsz ellene! Intézd úgy az életedet, hogy legyen egy héten legalább két szabad estéd, amikor simán kikapcsolhatod a telefont, a laptopot, és az esti órákat kizárólag a párodnak szentelheted!

3. Önzés

Az ágyban érdemes megtalálni az arany középutat. Nem jó, ha annyira aláveted magad a párod akaratának, hogy az együttlétek alatt csak az történik, amit ő szeretne. De fordítva is csak ideig-óráig működik jól egy kapcsolat: az nem műküdhet hosszú távon, hogy mindig minden úgy történjen, ahogy te szeretnéd. Lehetsz önző, de csakis mértékkel, ez a dolog ugyanis kettőtökről szól!

Forrás: Thinkstock

4. Óvatosan az alkohollal!

Abból még nem lesz baj, ha este felhajtasz egy pohár bort összebújás előtt, ám a mértékletességre nem árt odafigyelni! Egy üveg ital már nagyon álmossá tesz, és rontja a nő és a férfi szexuális teljesítményét is.

Life.hu tipp

Kíváncsi vagy, mi történik, ha nem iszol alkoholt egy hónapig? ITT megmutattuk!

5. Rutin

Az unalom is könnyen tönkreteheti a szexuális életet. Persze minden párnál vannak jól bevált pózok, ám néha érdemes kicsit változtatni a rutinná váló együttléteken. Miért nem próbáltok ki új pózokat, helyszíneket? Kísérleteztetek már a szerepjátékkal? Itt az ideje néha változtatni!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.