Durva szex miatt pereli be partnerét a pornósztár

Forrás: Twitter/ Danica Dillon -
pornó kártérítés Danica Dillon bíróság per pornósztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Danica Dillon egy amerikai valóságshow-sztárt perelne be fizikai és lelki bántalmazás miatt. A nő 146 millió forintos fájdalomdíjat követel. 

Annak ellenére, hogy a pornósztárt 1600 dollárért, azaz 464 ezer forintért meg lehet rendelni egy menetre, Danica Dillon szerint ez közel sem jelenti azt, hogy erőszakoskodni is lehet vele. A nő most az amerikai valóságshow-sztárt, Josh Duggart perelné azért, mert nem úgy bánt vele, ahogy kelllett volna.

Forrás: Twitter/ Danica Dillon

"Erőszakos volt, úgy dobált össze-vissza, mint egy babát" - mondta az InTouch magazinnak a színésznő, aki a vásznon egyébként nem riad vissza a durvább szexjelenetektől, a valóságban azonban úgy tűnik, nem tűri, hogy erőszakoskodjanak vele. És hogy mennyire nem? A férfitől most félmillió dollárt, vagyis közel 146 millió forintot követel fájdalomdíjként.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.