Merész! Egy szál bugyiban jótékonykodnak a röplabdás lányok

Forrás: Birmingham University -
fotózás meztelen lány naptár vetkőzés jótékonykodás egyetem röplabda Birmingham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Birminghami Egyetem sportcsapata csakis a jó ügy miatt vállalta be a pikáns fotózást. Kellemes gyönyörködést!

Míg a legtöbb hírességnek nem is kell rá ok, hogy megmutassa magát teljes valójában, addig a Birminghami Egyetem röpldabdás lányai nyomós indokkal dobták le magukról a textilt egy nagyon forró hangulatú fotózás erejéig.

Forrás: Birmingham University

A 16 nagyon dekoratív hölgy ugyanis nem csapatuknak, hanem a mellrák elleni küzdelem támogatására ajánlották fel az összeget, amely majd a képeikből összeállított naptárból folyik be hozzájuk.

Forrás: Birmingham University

Elnézve a sorozatot szinte biztosak vagyunk benne, hogy ez hatalmas segítség lesz a sportolóknak és a jótékonysági szervezetnek is.

Forrás: Birmingham University

Nem a röplabdás lányok az elsők, akik karácsony közeledtével ilyen módon adták fejüket a jótékonykodásra: korábban lengyel sztársportolók vetkőztek le egy rendhagyó kalendárium fotózásához, nemrég pedig liverpooli egyetemista lányok meztelenkedtek egy sort hasonló célból.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.