Szívszorító: tükörre írta az okokat a férj, miért szereti a feleségét

Forrás: Imgur/mollywho -
depresszió tükör feleség szerelem vallomás férj bók
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az okok, amiért szeretem a feleségem – ez az üzenet fogadta a tükrön a San Franciscóból hazatérő Molly Murphyt, akinek a férje így akarta tudtára adni érzelmeit, és jobb kedvre deríteni a depresszióval küzdő nőt.

Vírusként terjed az interneten az az Imgurra feltöltött fotó, amelyet Molly Murphy osztott meg magáról és a férje által neki írt szavakról. A képen jól látszik, hogy a nő, aki egy ideje depresszióval küzd, elsírta magát a férfi vallomásán.

Forrás: Imgur/mollywho

„Sokat kellett zsonglőrködnöm az utóbbi időszakban. Most házasodtunk össze. Nem engedhettünk meg magunknak egy esküvőt. Összevesztem a barátaimmal.

Íme, a szeretet ereje! Megható videóhttp://www.life.hu/kult/20151208-a-szeretet-jotekonysag-adakozas-erejerol-karacsonyrol-kerdeztuk-a-mikulasgyar-vendegeit-es-a-magyar.htmlMiért jó adni? Kinek érdemes? És miért van szükség arra, hogy minél több ember álljon egy-egy jó ügy mögé? Ezekről kérdeztük az idei Mikulásgyárban az adakozókat, illetve a Magyar Vöröskereszt főigazgató-helyettesét, Nagy Gábort.Kult--Váratlan fordulat! Damu elhagyta terhes feleségéthttp://www.life.hu/intim/20151201-damu-roland-elhagyta-terhes-feleseget.htmlA Blikk azt az információt kapta, hogy Damu Roland elköltözött közös gyerekükkel várandós feleségétől, Edinától. Az asszony sírva nyilatkozott a napilapnak. Intim--Haldokoló lovát siratja a rendőr - Megható fotó!http://www.life.hu/news/20151209-nem-mozdult-haldoklo-lova-mellol-a-rendor-meghato-foto-terjed-az-interneten.htmlHouston utcáin egy igazán szívfacsaró pillanat szemtanúi lehettek a járókelők. Az állat gazdája az utolsó percekben sem mozdult szeretett lova mellől. News--Meztelenre vetkőzött a nagyon terhes Imogen Thomas - Fotó!http://www.life.hu/intim/20151029-imogen-thomas-botranyhosno-terhesen-vetkozott-meztelenre.htmlImogen Thomas szépségkirálynő, aki testi adottságai mellett leginkább különböző botrányairól híresült el, megmutatta magát meztelenül. Intim--Ennél a videónál ma nem találsz meghatóbbat! Így várják haza a kutyák a gazdijukat!http://www.life.hu/news/20151204-video-arrol-hogyan-varjak-haza-a-kutyak-a-gazdijukat.htmlEgy külföldi ingatlaniroda készítette el a hihetetlenül megható reklámfilmet a kutya és az ember barátságáról. NewsThinkstockEzért nem szexel terhessége alatt Naya Riverahttp://www.life.hu/intim/20150616-naya-rivera-a-glee-szinesznoje-nem-szexel-terhessege-alatt.htmlA Glee színésznője szerint - aki egyébként első gyerekét várja férjével, Ryan Dorseyval - terhesen szexelni nagyon furcsa, így inkább nem is erőlteti a dolgot.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.