Csepregi Éva barátságban szeretne elválni párjáról

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
párkapcsolat válás szerelem elválás Csepregi Éva szakítás kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Neoton Família énekesnője és párja, Attila tizenöt év után szakítottak, Csepregi Éva azonban nagyon pozitívan tekint a jövőbe. 

Barátságban szeretne elválni párjától Csepregi Éva, aki azt vallja, ha ennyi együtt töltött idő után az ember haraggal búcsúzik el volt szerelmétől, akkor azok az évek egyszerűen elvesznek.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Miért lettünk volna együtt, ha barátok se tudunk lenni? Nagyon fontosnak tartom, hogy a jó kapcsolat megmaradjon" - nyilatkozta az Aktívnak az énekesnő, aki azt is elárulta: közösen döntöttek a szétválásról. A nagy változás ellenére azonban a Neoton Família 62 éves énekesnője pozitívan tekint a jövőbe.

Meghitt, szerelmes fotóval kíván boldog újévet Pikali Gerda és Rékasi Károlyhttp://www.life.hu/intim/20151231-pikali-gerda-es-rekasi-karoly-meghitt-szerelmes-fotoval-kivan-boldog-ujevet.htmlEgy gyönyörű, szerelemtől sugárzó fotóval kíván boldog újévet Pikali Gerda és szerelme, Rékasi Károly. IntimOrigoAshton Kutcher megcsalta Mila Kunist?http://www.life.hu/intim/20151231-ashton-kutcher-allitolag-megcsalta-mila-kunist-egy-thai-masszazsszalonban.htmlRettenetes hírek keltek szárnyra Ashton Kutcherről, akit állítólag egy thai masszázsszalonban kényeztettek szexuálisan, amíg felesége otthon volt gyermekükkel. IntimAFPSzulák Andrea: "Rossz egyedül. Szeretnék odabújni egy erős férfi vállához"http://www.life.hu/intim/20151229-szulak-andrea-rosszul-erzi-magat-egyedul-gyengedsegre-vagyik.htmlNéhány hónappal ezelőtt mindenkit megdöbbentett, hogy Szulák Andrea és párja szakítottak. A művésznő most arról mesélt a Hot magazinnak, a csalódás ellenére várja, hogy újra rátaláljon a szerelem. Intim--"Sokat segít, ha betartasz egy fő szabályt: Soha ne minősíts!" - Az első benyomás a legfontosabb http://www.life.hu/intim/20160107-ennyire-szamit-az-elso-benyomas-az-elso-randin-pilat-gabor.htmlAz első benyomást nem lehet még egyszer megszerezni. A titok nyitja az, hogy nem kaphatsz kedvességet, figyelmet, megértést, és válaszokat másoktól, ha nem vagy hajlandó figyelmet, megértést, kedvességet adni másoknak. Intim--Átlátszó ruhában pózolt Aleska - Szexi fotó!http://www.life.hu/intim/20160107-dogos-sokat-mutato-ruhat-valasztott-aleska-ez-lett-az-uj-felleporuhaja-foto.htmlAz egykori felnőttfilmes felpróbálta legújabb fellépőruháját, mely igazán színesre sikeredett. A testszínű harisnyásra emlékeztető anyag nem takart sokat a testéből. IntimOrigoÍgy vallott szerelmet férjének Vajna Tímeahttp://www.life.hu/intim/20160107-vajna-timea-facebook-oldalan-vallott-szerelmet-ferjenek-andy-vajnanak.htmlVajna Tímea felesége Facebook oldalán üzent férjének, Andy Vajnának. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.