A hírek szerint az utóbbi időben is rengeteg gond volt a színésznő házasságával, éppen ezért csak még jobban tart attól, hogy férjura, Keith Urban visszatér az American Idol zsűritagjai közé - és összemelegszik kolléganőjével, Jennifer Lopezzel.

A Yahoo és a Celebrity Dirty Laundry értesülései szerint egyre több gond van Nicole Kidman és Keith Urban háza körül. A 48 éves színésznő most attól tart, hogy az American Idol tehetségkutató műsor zsűrijébe visszatérő férje a forgatások alatt összemelegszik kolléganőjével, az ultradögös Jennifer Lopezzel.

Forrás: AFP/Mark Davis

Keith ugyanis egy korábbi, RTT-nek adott interjújában hangot adott annak, mennyire nagyra tartja az énekesnőt. A nemrég egészségesebb életmódra térő Nicole mellimplantátumainak kivételétől is azért tartózkodik, mert férjének sokkal jobban tetszenek a telt, nőies idomok - mint például amilyen JLo alkata is.

Nem ez lenne az első alkalom, hogy Keith Urban kikacsingat a házasságából: tavaly állítólag egy 21 éves énekesnővel szűrte össze a levet - erről bővebben ide kattintva olvashatsz.