Nicole Kidman retteg, hogy újra megcsalja a férfje, Keith Urban

Forrás: AFP/Mark Davis -
házasság párkapcsolat Nicole Kidman Keith Urban megcsalás félrelépés Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint az utóbbi időben is rengeteg gond volt a színésznő házasságával, éppen ezért csak még jobban tart attól, hogy férjura, Keith Urban visszatér az American Idol zsűritagjai közé - és összemelegszik kolléganőjével, Jennifer Lopezzel.

A Yahoo és a Celebrity Dirty Laundry értesülései szerint egyre több gond van Nicole Kidman és Keith Urban háza körül. A 48 éves színésznő most attól tart, hogy az American Idol tehetségkutató műsor zsűrijébe visszatérő férje a forgatások alatt összemelegszik kolléganőjével, az ultradögös Jennifer Lopezzel.

Forrás: AFP/Mark Davis

Keith ugyanis egy korábbi, RTT-nek adott interjújában hangot adott annak, mennyire nagyra tartja az énekesnőt. A nemrég egészségesebb életmódra térő Nicole mellimplantátumainak kivételétől is azért tartózkodik, mert férjének sokkal jobban tetszenek a telt, nőies idomok - mint például amilyen JLo alkata is.

Nem ez lenne az első alkalom, hogy Keith Urban kikacsingat a házasságából: tavaly állítólag egy 21 éves énekesnővel szűrte össze a levet - erről bővebben ide kattintva olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.