A hírek szerint a színésznő férje, Keith Urban egyre több időt tölt koncertturnéja alatt előzenekerának énekesnőjével, Kelsea Ballerinivel. 

Valami nem stimmel Nicole Kidman és Keith Urban háza táján. A Star magazin egyik forrása szerint az éppen zenekarával turnézó Keith Urban nagyon összemelegedett előzenekarának 21 éves énekesnőjével, Kelsea Ballerinivel.

Forrás: AFP/Mark Davis

"Mindenki számára nyilvánvaló volt, hogy Kelsea totál belehabarodott" - mondta el a lapnak egy bennfentes, aki szerint mindez a zenész 48 éves felesége fülébe is eljutott, aki azonnal fel is hívta a férjurát, hogy számonkérje a történtekről. "Nicole addig ütötte a vasat, amíg Keith végül bevallotta, hogy Kelsea átment hozzá. Amikor Nicole megkérdezte, mi történt, Keith azt mondta, csak arról beszéltek, hogy ment a koncert.Állítása szerint szigorúan szakmai volt a találkozójuk, de Nicole még mindig nem hisz neki" - tette hozzá a forrás. A plasztikakirálynő színésznő sajtószóvivője a Dialy Mailnek cáfolta, hogy a hírnek bármiféle valóságalapja lenne, Keith Urban és Kelsea Ballerini sajtósa egyelőre nem kommentálta az ügyet.

Ezért lépünk félre
Miközben életünk nagy részében keressük azt a társat, aki számunkra a legmegfelelőbb lenne, néha úgy tűnik, hiába minden erőfeszítés, mert genetikailag nem úgy vagyunk kódolva, hogy örök hűséget esküdjünk egymásnak. A Life.hu-n két éve ez volt az egyik kedvenc cikketek -kattints ide érte!