Ben Affleck bedühödött! Jennifer Garner a kitárulkozásával kihúzta a gyufát

Forrás: AFP/Frederic J. Brown -
düh interjú Ben Affleck Jennifer Garner
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész és exe egy ideig teljesen megbíztak egymásban, és támogatták is a másikat szétválásuk ellenére, de a békének most vége, és úgy tűnik, éppen Jennifer miatt.

Habár Ben és Jennifer már egy ideje külön vannak, eddig sikerült jól kijönniük egymással. Egy forrás szerint azonban ennek az időszaknak vége. Ben Affleck begurult, mert úgy érzi, Jennifer elárulta őt.

Forrás: AFP/Frederic J. Brown

Mivel eddig úgy tűnt, hogy szétválásuk ellenére remekül megvannak, mindenki reménykedett, hogy talán ki is békülhetnek. Ám Jennifer őszinte interjúja véget vetett ennek a harmonikus korszaknak. Ben ugyanis sérelmezi, hogy exe nem figyelmeztette őt arra, milyen őszintén fog beszélni a kapcsolatukról a sajtónak. Egy forrás szerint becsapva érzi magát a színész, hiszen felajánlotta Jennifernek, hogy elkíséri az interjúra, ám a nő visszautasította. Miután Ben meglátta a címlapokat, arra is rájött, hogy miért nem lehetett ott a beszélgetésen.

A bennfentes szerint Jennifer interjúja egész Hollywoodot sokkolta, hiszen nem szokás ilyen nyíltan beszélni egy kapcsolatról és a fájdalmakról, de a színésznőt nagyon úgy tűnik, nem érdeklik ezek az íratlan szabályok, ahogy az sem, hogy exférjének milyen problémákat okoz ezzel a kitárulkozással, ami miatt Ben kifejezetten dühös rá - írja a Mirror.

Pszichopaták magasiskolája – Ezért kellenek a nőknek a rosszfiúk, a férfiaknak meg a rosszlányokhttp://www.life.hu/intim/20160308-miert-kellenek-a-noknek-a-rosszfiuk-illetve-ferfiaknak-a-rosszlanyok.htmlRosszfiúknak és rosszlányoknak nevezhetnénk azokat a gyakran küllemükben vonzó, kívánatos embereket, akik a rövid és intenzív kampányidőszak után rendre átvernek, megcsalnak, testileg és/vagy lelkileg kihasználnak, de egy biztos, érzelmi romokat hagynak maguk után. IntimThinkstockKim Kardashian után szabadon? Újabb sztár vetkőzött anyaszült meztelenrehttp://www.life.hu/intim/20160309-courtney-stodden-modell-kim-kardashian-utan-anyaszult-meztelenre-vetkozott-kozossegi-oldalan.htmlCourtney Stodden amerikai valóságshow-sztár és modell egy szál semmiben jelentette be Instagram oldalán, hogy új projekten dolgozik. IntimOrigoFolyamatos orgiák miatt záratnák be a legnagyobb fürdőthttp://www.life.hu/intim/20160309-new-york-egyik-legnagyobb-furdokomplexumat-zaratnak-be-a-szexelo-vendegek-miatt.htmlEgyre kevesebben bírják megállni New York legnagyobb fürdőkomplexumában, hogy egymásnak essenek, ami miatt felmerült a hely bezáratása is. IntimOrigoTóth Gabi még soha nem volt ennyire boldoghttp://www.life.hu/intim/20160309-toth-gabi-nyilatkozott-a-harmonikus-parkapcsolatarol-es-a-munkajarol.htmlA vadóc lány már a múltté. Míg Tóth Gabi külsőleg inkább a jól megszokotthoz tért vissza, addig a lelkében teljesen új dolgok zajlanak. Intim--A LOL és az OMG ideje rég lejárt, akkor küldjek péniszfotót? Ismerkedős tedd, ne tedd!http://www.life.hu/intim/20160307-ismerkedos-tedd-ne-tedd-csajoknak-es-pasiknak-a-lol-es-az-omg-ideje-reg-lejart.htmlAz egyik netes társkereső friss felméréséből kiderült, hogy a pasik többsége (72,2%) – nem meglepő módon – bármikor szívesen fogad szexi képeket és pajkos üzeneteket, míg a csajok közül csupán minden nyolcadik értékeli ezeket. Az emotikonokkal mindig lehet tarolni, a rövidítésekkel viszont vigyázni kell, úgy tűnik, a LOL és az OMG ideje rég lejárt. A nyomulást senki sem szereti, a helyesírási hibáktól pedig szinte mindenki kiakad. Lássuk hát a jelenleg aktuális szabályokat! Intim--Van, amit még nem láttunk? Újabb meztelen kép Kim Kardashianrólhttp://www.life.hu/intim/20160308-kim-kardashian-valosagshow-sztar-ujabb-meztelen-kepen-pozol.htmlA közösségi média koronázatlan királynője pucér fotóval válaszolt a korábbi meztelen szelfijét ért kritikákra. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.