Hónapok óta folytak a találgatások arról, valójában mi vetett véget Jennifer Garner és Ben Affleck házasságának. Vajon valóban a dadus-ügy volt az utolsó csepp a pohárban? A gyönyörű színésznő most végre megtörte a csendet és őszintén mesélt a történtekről. 

Ahogyan arról korábban beszámoltunk: tavaly ért véget Jennifer Garner és Ben Affleck házassága, melynek a híresztelések szerint az vetett véget, hogy a színész gyermekeik 28 éves dadusával csalta a színésznőt. Jennifer Garner hosszú hónapok után most megtörte a csendet és a Vanity Fair márciusi számában mesélt válásukról, illetve a dadus-ügyről.

Forrás: AFP

"Semmi köze nem volt a döntésünkhöz, Ben és én már hónapokkal azelőtt külön költöztünk egymástól, hogy kirobbant volna a dadus-ügy" - kezdte az interjúban Jennifer, aki többek közt arról is mesélt, milyen nehéz volt elmagyaráznia gyerekeinek, hogy miért is tűnt el hirtelen mellőlük a dadájuk, és hogy ne figyeljenek oda a körülöttük keringő pletykákra. Arra kérdésre, hogy mi az igazság Ben és a dadus kapcsolatáról, Jennifer szűkszavúan nyilatkozott: "Még mindig ő az egyetlen ember, aki ismeri a teljes igazságot ezzel kapcsolatban. Én pedig csak az ő igazságának egy részét tudom." 

A színésznő az interjúban elmondta: nem ilyen kifutást képzelt el a házasságának, számára ugyanis Ben volt az igazi, minden tekintetben. "Ő életem szerelme, természetesen nem így képzeltem ezt az egészet" - tette hozzá.