Iggy Azalea megmutatta megnagyobbított melleit

Forrás: Schön! Magazine/Jacques Dequeker -
plasztikai műtét fotósorozat mellnagyobbítás szexi magazin rapper Iggy Azalea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Fancy című sláger énekesnője egy magazin hasábjain mutatta meg magát és újdonsült kebleit lengébb öltözékben.

Iggy Azalea a Schön! nevezetű divatmagazinban bizonyította be, hogy annak idején nem véletlenül választották meg a világ legszebb nőjének.

Forrás: Schön! Magazine/Jacques Dequeker

Az ausztrál származású rapper, aki tavaly műttette meg melleit, tulajdonképpen egy szál alsóneműt visel a szexi hangulatúra sikeredett fotósorozat egyik merészebbre sikerült fényképén, plasztikáztatott kebleit pedig mindössze a kezei takarják el.

Forrás: Schön! Magazine/Jacques Dequeker

Iggy Azalea mindeközben boldog menyasszony az NBA-s kosárjátékos Nick Young oldalán, akivel már boldogan tervezik az esküvőjüket.

Van, amit még nem láttunk? Újabb meztelen kép Kim Kardashianrólhttp://www.life.hu/intim/20160308-kim-kardashian-valosagshow-sztar-ujabb-meztelen-kepen-pozol.htmlA közösségi média koronázatlan királynője pucér fotóval válaszolt a korábbi meztelen szelfijét ért kritikákra. IntimOrigoÚj szerelme mentette meg Gwen Stefanithttp://www.life.hu/intim/20160316-gwen-stefani-enekesnonek-uj-szerelme-blake-shelton-segitett-atveszelni-a-valasat.htmlA No Doubt énekesnője rengeteget köszönhet új párjának, Blake Sheltonnak, aki elmondása szerint sokat segített neki a válását követő nehéz időszakban. Intim--Újdonság a Tinderen: legyél te a kerítő a társkereső alkalmazáson!http://www.life.hu/intim/20160305-a-tinder-tarskereso-alkalmazas-ujdonsaga-egy-gomb-amivel-ajanlhatsz-a-barataidnak-mas-felhasznalokat.htmlEgyes felhasználóknál már megjelent a népszerű társ- és szexpartnerkereső alkalmazás újítása, amellyel már akár te is ajánlhatsz olyan tinderezőket a barátaidnak, akik szerinted tökéletes párost alkotnának. Intim--Elizabeth Hurley meztelenül - Sosem látott képek kerültek elő a színésznőrőlhttp://www.life.hu/intim/20160309-elizabeth-hurley-szineszno-sosem-latott-meztelen-kepe-elokerult.htmlAz eddig még nem látott fotókat John Stoddart fényképezte az akkor még pályája elején járó Liz Hurley-ről. IntimOrigoOperatőrével csalja férjét Angelina Jolie?http://www.life.hu/intim/20160304-angelina-jolie-szineszno-es-rendezo-operatorjevel-csalja-ferjet-brad-pitter.htmlAz Oscar-díjas színésznő a hírek szerint filmes stábjának egyik jóképű, Brad Pittre nagyon hasonlító tagjával lépett félre. Intim--Pucér bőrfelületek és dögös formák - Ismerd meg az Instagram kedvencét, Niykee Heatonthttp://www.life.hu/intim/20160305-niykee-heaton-enekesno-meztelenul-pozol-instagramon.htmlA dél-afrikai szépség énekesnőként jegyzi magát, rajongói azonban nem csupán a hangjában, hanem szexi fotóiban is előszeretettel gyönyörködnek. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.