Kasza Tibi: "Akkor tudok igazán szárnyalni, ha Manó a közelemben van"

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
A Nagy Duett barátnő Kasza Tibor szerelem Kasza Tibi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes hamarosan új szerepben próbálhatja ki magát A Nagy Duett című műsornak hála, és ebben nagy segítségére lesz barátnője, Andrea is.

Kasza Tibi és barátnője, Andrea heteken át élvezhették Ázsia szépségeit, hazatérésük után azonban az énekesre újabb megmérettetés vár: hamarosan a Nagy Duett című showműsorban láthatják viszont a nézők zsűritagként, ahová szerelme is vele tart majd.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Eddig is mindig így volt, és már most is feni a fogát a showra.

Kiderült, hogy fehérneműmodellként dolgozott a tanársegéd, ezért kirúgtákhttp://www.life.hu/intim/20160329-gemma-laird-tanarseged-korabban-fehernemumodellkent-dolgozott-ezert-kirugtak-munkahelyerol.htmlGemma Laird egy amerikai általános iskolában dolgozott tanársegédként, amíg egy szülő fel nem fedezte a korábban róla készült szexis fényképeket. Intim--Jessica Simpson hatalmas mellei bevették a mexikói tengerpartothttp://www.life.hu/intim/20160331-jessica-simpson-szineszno-es-enekesno-hatalmas-mellei-megerkeztek-mexikoba.htmlAmerika kedvenc színésznő-énekesnője elképesztő alakkal érkezett meg jól megérdemelt pihenésére. Intim--Katalin nélkül utazik volt szerelméhez Vilmos herceghttp://www.life.hu/intim/20160325-vilmos-herceg-felesege-katalin-hercegne-nelkul-utazik-exbaratnoje-jecca-craig-eskuvojere.htmlA hírek szerint Vilmos herceg az utolsó pillanatban döntötte el, hogy részt vesz egykori szerelme, Jecca Craig esküvőjén. De vajon miért lett ez hirtelen olyan fontos a trónörökösnek? Intim--Titokban férjhez ment Lady Gaga?http://www.life.hu/intim/20160329-lady-gaga-enekesno-allitolag-titokban-hozzament-volegenyehez-taylor-kinney-szinesz-modellhez.htmlGyanús ékszert láttak csillogni az énekesnő és vőlegénye, Taylor Kinney ujján. Csak nem? IntimOrigoLevetkőzött a leghíresebb plus size modell, Ashley Grahamhttp://www.life.hu/intim/20160329-ashley-graham-plus-size-modell-levetkozott-a-maxim-magazinban.htmlA kerekded idomairól elhíresült szépség még férjét is bevonta a nagyon szexis fotózásba. IntimOrigoIlyen szexisen indulnak a reggelek Alec Baldwin lányánakhttp://www.life.hu/intim/20160324-ireland-basinger-baldwin-modell-egy-szal-fehernemuben-szexiskedik.htmlIreland Baldwin egy szál fehérneműben köszönt be rajongóinak Instagram-oldalán. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.