Kiderült, hogy átlagosan mennyi idő kell a kielégítő szexhez

Forrás: Thinkstock -
szeretkezés szex aktus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyorsmenet vagy a hosszan elnyúló együttlét az igazi? A kérdést több szempontból is nehéz megválaszolni, ám a kutatók 500 pár segítségével megpróbálták a lehetetlent.

Az, hogy egy bizonyos együttlét jó vagy a rossz, rengeteg apróságon múlik: függ a hangulattól, az érzelmektől, és persze az egyéb környezeti hatásokon kívül az időtől is. A kutatók nemrég ez utóbbi alapján próbálták meghatározni, hogy

mennyi idő kell a kielégítő együttléthez.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Jó időben, jó helyen

A tudósok már előre leszögezték, hogy nem létezik egy percre pontosan meghatározott idő, ami garantálja a jó szexet, ráadásul nem valószínű, hogy bárki elindítaná a stoppert "akció" közben,

ám a kísérlet kedvéért 500 páros esetében ez történt.

Az órát a behatolás idejében indították el, és meglepő végeredmények születtek: volt, aki 33 másodpercet mért, de a rekorder 44 percet tudhat magáénak. A legtöbben viszont 5 percig izzadtak, mire elérték a csúcsot - számolt be a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.