De édes! Így vallott szerelmet Victoria Beckhamnek férje, David Beckham

David Beckham házasság párkapcsolat szerelem vallomás Victoria Beckham születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az exfutballsztár sorai bebizonyították, miért fog még jó sokáig tartani házassága az egykori Spice Girls-taggal.

Victoria Beckham a napokban ünnepelte 42. születésnapját. A jeles eseményről férje, David Beckham Instagram-oldalán emlékezett meg a következő cuki sorokkal és képpel:

Forrás: Instagram/David Beckham

David Beckham születésnapi köszöntőjét valószínűleg nem egy nő fogadná szívesen - és nem csupán az egykori focisztár tollából.

Fűszeres lányból divatikon: Victoria Beckham

Victoria Beckham mindössze húszévesen lett világsztár a Spice Girls csajokkal. Most, húsz évvel később azonban már elérte azt, hogy munkáját valóban elismerik - divattervezőként évek óta bebizonyítja, hogy volt értelme otthagynia a popszakmát. A Life.hu cikkéért kattints ide!

Vibrátort vásárolna kislányainak egy anyuka, hogy később "észbontóakat szexelhessenek"http://www.life.hu/intim/20160413-stephanie-land-ujsagiro-vibratort-vasarolna-8-es-1-eves-kislanyainak.htmlA kétgyerekes édesanya napokban megjelent cikke hatalmas felháborodást okozott az egész interneten. IntimOrigoAngelina Jolie és Brad Pitt: "Nagyon stabil a házasságunk"http://www.life.hu/intim/20160414-angelina-jolie-szineszno-es-brad-pitt-szinesz-eloszor-beszeltek-problemaikrol.htmlHónapok óta tele a sajtó Angelina Jolie és Brad Pitt házassági és egészségügyi problémáival. Vajon igazak a hírek, vagy hihetünk a sztárpár egy korábban adott interjújának, amely szerint minden rendben van közöttük? Intim--Őszintén beszélt exférjéről és házasságáról Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/intim/20160414-jennifer-lopez-enekesno-oszinten-beszelt-marc-anthonyval-valo-hazassagarol.htmlAz énekesnő szerint volt időszak, amikor nem volt könnyű megbocsátania egykori férjének, Marc Anthonynak. Intim--Milyen válás? Dúl a szerelem Victoria és David Beckham közötthttp://www.life.hu/intim/20160411-victoria-beckham-es-david-beckham-kozott-dul-a-szerelem-szo-sincs-valasrol.htmlA sztárházaspárt kézenfogva örökítette meg 17 éves fiuk, Brooklyn Beckham. Intim--Heteró nők először érintik meg egy másik nő vagináját - Videóhttp://www.life.hu/intim/20160405-heteroszexualis-nok-eloszor-ertinik-meg-egy-masik-no-vaginajat-video.htmlÚjabb hiánypótló videó készült az "ilyen, amikor először nyúlnak emberek mások nemi szerveihez" témában. Ezúttal a heteroszexuális nők tapasztalhatták meg, milyen egy másik hölgy vaginája körül matatni. Intim--Jessica Simpson hatalmas mellei bevették a mexikói tengerpartothttp://www.life.hu/intim/20160331-jessica-simpson-szineszno-es-enekesno-hatalmas-mellei-megerkeztek-mexikoba.htmlAmerika kedvenc színésznő-énekesnője elképesztő alakkal érkezett meg jól megérdemelt pihenésére. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.