Sas József: "Van egy nőm, aki karbantart"

Forrás: MTI/Földi Imre -
házasság feleség párkapcsolat színész Sas József
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 78 éves színész megismerkedésük negyvenedik évfordulója alkalmából erősítené meg újra esküjét szeretett feleségével. Elmondása szerint párja évek óta kitart mellette, emellett elviseli őt a mindennapokban. 

Sas József és felesége között a mai napig nagy vita van abból, hogy a megismerkedésük, vagy a házasságkötésük napján erősítsék-e meg a fogadalmukat. A színész rettenőten büszke az együtt töltött közös éveikre, ezért a közeljövőben biztosan megtartják az eseményt - írja a Best.

Forrás: MTI/Földi Imre

"Fantasztikus nő, hogy kitartott mellettem, elviselte a marhaságaimat, és négy évtizeden keresztül biztos családi hátteret teremtett (...) Addig kell csinálni, amíg él az ember. Tíz év múlva nem biztos, hogy még meg tudom majd tartani. Van egy nőm, aki karbantart" - nyilatkozta a sztár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.