Szex a zuhany alatt - Csak óvatosan!

Forrás: Youtube -
szex zuhany zuhanyzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi lehetne jobb annál, mint a párod kellemes érintése a langyos vízcseppek ölelésében?! Nos igen, elvégre ki mondta, hogy csak a hálószobában, ágyban és párnák közt lehet egymásnak esni? De azért óvatosan, egy szakértő elárulja, hogy mire is figyelj...

Persze, csábító a zuhany alatt szexelni, de sajnos nem mindig sül el olyan jól, mint a Specialista című film emlékezetes zuhanyzós jelenetében, amikor Sharon Stone és Sylvester Stallone egy észbontót szeretkeztek.

Forrás: Youtube

Ám, ha mégis egy hasonlóan "szextrém" élménybe csöppensz, akkor is számtalan veszélynek vagy kitéve. Karen Elizabeth Boyle szakértőnek hála most megtudhatjuk mire figyelj!

Védekezz!

Bármennyire is furcsán hangzik, mégis Karen Elizabeth Boyle külön felhívja a figyelmet arra, hogy ha zuhanyzás közben szexelsz

éppúgy teherbe eshetsz, mint máskor.

Lehet, hogy most meglepetten bámulod a monitort, de igen, a Google statisztikái szerint, ha beütöd, hogy "szex a zuhany alatt", a második, amit kidob, hogy "szex a zuhany alatt és a terhesség". Ez is mutatja, hogy sokan kicsit összezavarodtak e téren, mert szerintük a víz védelmet nyújthat a nem kívánt várandósság ellen, ám ez nagy hiba.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

A víz nem síkosító!

Ha a párod úgy dönt, hogy inkább a hátsó bejáratot használná, akkor csak óvatosan! A víz ugyanis nem összekeverendő a síkosítóval, ezért jobb, ha kétszer is kopogtat. Jobb, ha tudod, hogy az sem megoldás, ha a síkosítót szappannal, vagy samponnal helyettesíted, ugyanis bőrirritációt okozhat.

Óvatosan az óvszerel!

A zuhany alatt bizony az óvszerek sem nyújtanak akkora biztonságot, mint normál esetben, persze a szakértő hozzáteszi, hogy jobb, mint a semmi. A probléma ugyanis az, hogy a nedvesség miatt könnyebben lecsúszhat, és a tusfürdő és egyéb kozmetikumok is kárt tehetnek a kondom anyagában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.