Robert Pattinson FKA Twigs házasság színész szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Alkonyat sztárja és kedvese a hírek szerint már az esküvő napját is kitűzték. A rajongók teljesen kiakadtak, hiszen mindenki abban reménykedett, hogy még újra összejönnek Kristen Stewarttal. 

Hónapokig úgy tűnt, hogy a sztár teljesen kiakadt a sok stressztől, és lefújta a tervezett mennyegzőt, sőt az énekesnőt többször látták a jegygyűrűje nélkül. A legfrissebb hírek szerint azonban sikerült megbeszélniük a problémákat, és tényleg összeházasodnak, néhány hónappal később. Egy párhoz közeli ismerős azt nyilatkozta, hogy ők már meg is kapták a meghívót a jeles eseményre - írja a Daily Mail.

Forrás: AFP/Mike Coppola
Ó! Freddie-t nem kísérte el a szerelme Stockholmbahttp://www.life.hu/intim/20160512-freddie-fehervari-alfred-gabor-szerelme-nelkul-utazott-stockholmba.htmlFehérvári Alfréd Gábor bejutott a 61. Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe, nem titok, hogy külföldön is teljesen odavannak érte. Freddie ráadásul szerelme nélkül utazott Stockholmba. Intim--Klárika titokban ment hozzá másodjára Kordáhozhttp://www.life.hu/intim/20160512-balazs-klari-es-korda-gyorgy-titokban-ujra-osszehazasodtak.htmlTöbb mint 3 évtized után mondták ki egymásnak ismét a boldogító igent. A ceremónián mindössze ötvenen voltak jelen. IntimOrigoKatus Attila és párja között barátságból lett szerelemhttp://www.life.hu/intim/20160511-katus-attila-fitnesz-edzo-es-parja-kozott-baratsagbol-lett-szerelem.htmlA fitneszedző elárulta, nagy közte és Kíra között az összhang, már egy ideje ismerik egymást, de csak idén lett a barátságból szerelem. Intim--Tápai Szabina szerint Kucsera rossz feleségnek tartja őthttp://www.life.hu/intim/20160511-tapai-szabina-a-tv2-edes-elet-szereploje-szerint-ferje-kucsera-gabor-rossz-felesegnek-tartja-ot.htmlKucsera Gábor és Tápai Szabina egy vacsora mellett beszélték át a kapcsolatukat. Intim--Első vibrátorod vásárlására készülsz? Ezekre figyelj!http://www.life.hu/intim/20160511-ezekre-kell-figyelned-az-elso-vibratorod-vasarlasa-elott.htmlIgazi mérföldkő az első örömszerző kütyü beszerzése, és mivel jó esetben nem cseréled havonta, érdemes alaposan végiggondolni, hogy milyet is válassz. Ezeket kell tenned a megfelelő vibrátor kiválasztásához. Intim--Szerelmesek lettünk az Instagram szexi vikingjébehttp://www.life.hu/intim/20160510-lasse-matberget-megalaztak-a-fogai-miatt-de-most-o-az-instagram-sztarja.htmlNyálcsorgatva bámultuk a norvég Lasse Matberg Instagram-oldalát. Hihetetlenül magas, hosszú szőke haja és duzzadó izmai vannak, Hegyet mászik, szakmája szerint tengerésztiszt, összegezve: idegesítően tökéletes. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.