A pasijának nevezte Harry herceget, óriási botrány lett belőle

Forrás: Olivia Tallent -
párkapcsolat backstage pasi Instagram botrány Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olivia Tallent csak viccelődni akart a Harry herceggel készült közös képe alatt, a trollok azonban beindultak.

Egy ártatlan közös képnek indult, végül óriási port kavart Olivia Tallent fotója, amelyen Harry herceggel együtt látható. A 19 éves lány édesapja Bruce Springsteen basszusgitárosaként lépett színpadra Londonban, ezen a koncerten találkozott össze a herceg és Olivia.

Forrás: Olivia Tallent

Az új barátom

Nem randizok Harry herceggel, srácok. Ne legyetek már ilyen nevetségesek

Mindennapi szerelem: nézd meg, hogyan éli hétköznapjait egy leszbikus párhttp://www.life.hu/intim/20160603-egy-leszbikus-par-hetkoznapjai-valerio-bispuri-fotosorozataban.htmlSosem tapasztalt intimitás és szeretet: érzéki és lenyűgöző képsorozat egy argentin leszbikus párról. IntimOrigoAnyaszült meztelenre vetkőzött a világ egyik legszexisebb nője, Kelly Brookhttp://www.life.hu/intim/20160607-kelly-brook-modell-es-musorvezeto-meztelenre-vetkozott.htmlA modell-műsorvezető-színésznőnek, akiért leginkább nőies idomai miatt rajong a világ, ez a fotósorozat a kedvence magáról. IntimOrigoAmy Schumer mindenkinek megmutatta a punciját - Fotó!http://www.life.hu/intim/20160603-amy-schumer-szineszno-komikus-bugyi-nelkul-felmeztelenul-kampanyol-a-fegyverbiztonsagert.htmlA színésznő-komikus arra kérte követőit, viseljenek narancssárgát a Nemzeti Fegyverbiztonsági Napon - mindezt pedig bugyi nélkül tette. IntimOrigoKi ez a titokzatos barna lány Johnny Depp oldalán?http://www.life.hu/intim/20160601-johnny-depp-szinesz-egy-titokzatos-barna-lannyal-bulizott-reggelig-egy-sved-hotelben.htmlA világsztár a jelek szerint nem zuhant nagyon magába a válása miatt: Johnny Deppet egy svéd hotelben kapták lencsevégre egy nagyon szemrevaló hölgy társaságában. Intim--Micsoda keblek, micsoda test! Tóth Gabi elképesztően szexihttp://www.life.hu/intim/20160607-toth-gabi-enekesno-elkepesztoen-szexi-kepet-osztott-meg-magarol.htmlValószínűleg nem egy férfi venné szívesen, ha ilyen csinos takarítónő ténykedne a lakásában. IntimOrigoVálságban van Katalin hercegné és Vilmos herceg házassága?http://www.life.hu/intim/20160601-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-hazassaga-valsagban-van.htmlA hercegi pár a hírek szerint párterápiára jár, hogy rendbe hozzák kapcsolatukat. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.