Gyurta Dániel titokzatos hölgybe szerelmes

Forrás: MTI/Illyés Tibor -
Gyurta Dániel szerelem kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sportoló mindig is titokban tartotta magánéletét, főleg az aktuális, imádott lányt óvta folyamatosan a kíváncsiskodó szemek elől. Egy jó ideig azonban szingli volt, az olimpia előtt viszont kiderült, hogy Daninak új barátnője van, ez is hajtja majd őt Rióban!

Gyurta Dani az a sportoló, akinek a magánéletéről nagyon keveset tudhatunk. Nem szokta megosztani párkapcsolata pillanatait, de azt már rég bevallotta, hogy ha van mellette valaki, az úszásban is jobban tud teljesíteni. Éppen ezért is nagy öröm most Rió előtt, hogy kiderült: a sokáig szingliként élő Danira újra rátalált a szerelem.

Forrás: MTI/Illyés Tibor

Ezt sem kürtölte világgá a sportoló, de biztosan tudható: új barátnője van az úszónak. A titokzatos lány nem kísérte el Danit Rióba, ebből is látszik, mennyire szeretnék titokban tartani kapcsolatukat. Mindenki azt reméli az új szerelemtől, hogy hosszú távon boldogságot hoz Daninak, rövidtávon pedig aranyérmet - írja a Best.

Így mulatnak Rióban a magyar sportolók: less be a kulisszák mögé!

Rióból posztolgatnak a napokban elutazó magyar sportolók. Persze a legjobbakat mi is összeszedtük, így most te is megnézheted, hol is készülnek a versenyekre hazánk legjobbjai. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.