Baronits Gábor: "Még sosem éreztem, hogy az igazival lennék"

párkapcsolat szex színész szerelem Baronits Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész és egykori szépségkirálynő barátnője, Sydney van den Bosch a legnagyobb titokban külön váltak egymástól. A sztár azóta sem létesített komoly kapcsolatot senkivel. 

Baronits Gábor az egész nyarat pihenéssel és munkával töltötte. A jóképű színész ma már óvatos, ha ismerkedésről van szó, ugyanis volt, hogy csúnyán kihasználták. Bár a mai napig szereti a szép hölgyek társaságát, a kapcsolat csak hosszú idő után jöhet szóba - írja a hot! Magazin.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Jól érzem magam, és egyáltalán nem rémiszt meg az egyedüllét. Hiszek abban, hogy mindennek megvan az oka. Eddig még sosem éreztem, hogy az igazival lennék. Valahogy már a kapcsolataim elején tudtam, hogy ez csak egy időszak lesz az életemben, amiben valamit meg kell élnem vagy meg kell tanulnom" - nyilatkozta Gábor a lapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.