Három kerek telihold - Popsit villantottak a színésznők

popsi Julianne Hough Milissa Sears fenék Nina Dobrev
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nina Dobrev, a Vámpírnaplók sztárja és nagy barátnője, Julianne Hough, az amerikai Dancing with the Stars című műsor üvöskéje csónakázás közben egyszer csak úgy döntöttek, megmutatják a világnak meztelen feneküket.

A lányok természetesen megosztották a képet rajongóikkal, akik kitörő örömmel fogadták a három teliholdat. A harmadik fenék egyébként Milissa Sears színésznőhöz tartozik.

Full moons!

Julianne Hough (@juleshough) által közzétett fénykép,

Éget, viszket, csíp? Mit tehetsz, ha gond van a bugyiban?http://www.life.hu/intim/20160820-kezelesek-kellemetlen-noi-fertozesekre-gombas-betegsegek.htmlNyári Dia sosem volt még ennyire dögös: Szexi fotó!http://www.life.hu/intim/20160819-nyari-dia-sosem-volt-meg-ennyire-dogos.htmlAz aranybikinis Ashley Grahamnél nem lesz ma már dögösebbhttp://www.life.hu/intim/20160819-ashley-graham-plus-size-modellnel-nem-lesz-ma-mar-dogosebb.htmlElölről és hátulról is szemrevaló a monokiniző Heidi Klumhttp://www.life.hu/intim/20160819-heidi-klum-modell-elolrol-es-hatulrol-is-szemrevalo-amikor-monokinizik.htmlNem tudni, mi ez, de mindjárt megharapja Iszak Eszti melléthttp://www.life.hu/intim/20160819-iszak-eszti-mellet-mindjart-megharapja-valami-zold-instagramra-posztolt.htmlÍgy néz ki egy forró, fülledt olimpiai este: Less be egy igazi riói buliba!http://www.life.hu/intim/20160819-luca-dotti-posztolt-egy-videot-egy-forro-fulledt-rioi-olimpiai-bulirol.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.