Megan Marx szerelem Tiffany Scanlon leszbikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A lányok az ausztrál "Nagy Ő" forgatásán a sármos férfi helyett egymásba szerettek bele.

Megan és Tiffany az ausztrál Nagy Ő forgatásán szeretett egymásba. Alapvetően azért jelentkeztek, hogy elnyerjék Richie Strahant, a dúsgazdag szívítipró szívét. A két lány a forgatás alatt egy szobában lakott, és a sok együtt töltött idő alatt beleszerettek egymásba.
Sokakban az a kérdés vetült fel, miért jelentkezik egy ilyen valóság showba az, aki a lányokat szereti. Voltak akik úgy gondolták, csak a hírnévért csinálják, de a lányok bevalották, hogy biszexuálisak.

A 27 éves Megan Marxnak azonban elege lett a találgatásokból és visszavágott azoknak, akik megkérdőjelezik kapcsolatukat.

"Elmentem a műsorba, hogy találkozzak valakivel aki csodálatos, de egy ennél is fantasztikusabbra leltem"

(...) "Én általában a férfiakhoz vonzódom, de nem zárkózom el semmi elől... Azt mondanám, Tiffanyval ugyanabban a csónakban evezünk" - nyilatkozta a lány a Daily Mailnek.

1 more sleep until I get to see my favourite human @megan.leto.marx

Tiffany Scanlon (@tiffany_janes) által közzétett fénykép,

A fiatal lányok folyamatosan szexi képekkel árasztják el Instagram oldalaikat.

A rendkívül pikáns fotókat elnézve nehéz lenne elképzelni, hogy kapcsolatukban nincs romantika. A rajongóik imádják képeiket és már ki is kiáltották őket a világ legszexibb leszbi párjának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.