Varga Viktor mindennap megnéz egy felnőttfilmet

Forrás: Facebook/Mokka -
pornó párkapcsolat szex Varga Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énektudásáról és párkapcsolati balhéjairól ismert énekes elárulta, hogy mi a véleménye a felnőtt tartalmú filmekről. 

Varga Viktor véleménye szerint minden embernek szüksége van rá, hogy kielégítse a vágyait. A mai világban azonban az emberek, főleg a fiatalok sokkal inkább kattintanak egyet a neten, mint sem, hogy küzdjenek valakiért, esetleg egy szerelemért.

"Nem ez a mérce, de sajnos a mai fiatalok sokkal egyszerűbbek és ösztönösebbek. Kevés a szellemiség, a háttértudás bennük" - mesélte Viktor a Best Magazinnak.

Varga Viktor bevallotta: nem veti meg a felnőttfilmeket Forrás: Facebook/Mokka

Viktor azt is bevallotta, hogy szinte mindennap néz pornót, de egyáltalán nem tartja magát függőnek, csak vannak igényei, amit ha nincs párkapcsolata, akkor a pornón keresztül elégít ki.

"Nézhet az ember pornót, de ha tiszteli azt a nőt, akivel együtt van, akkor eszébe se jut megalázni, olyan dolgot kérni tőle, amibe a partnere nem szívesen megy bele" - jelentette ki az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.