Veszélyes vibrátorokat rendelt vissza egy szexshop

Forrás: Thinkstock -
szex vibrátor biztonság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A "fekete erőpálca" névre keresztelt szexuális segédeszközt inkább visszarendelte az üzlet, nehogy valami komoly baj történjen a használata közben.  

Ann Summersnek hívják azt a szexshopot, melynek kirakatában a "fekete erőpálcával" kapcsolatban egy nyomtatott felhívást olvashatunk: Hosszan tartó használat esetén kicsúszhatnak bizonyos kábelek, ezért arra kérnek minden vásárlót, hogy vigyék vissza a terméket.

Veszélyes vibrátorokat rendelt vissza a szexshop Forrás: Thinkstock

Az üzletben emellett különféle szexuális segédeszközöket, kiegészítőket és fehérneműt is lehet vásárolni, eddig semmi másra nem érkezett panasz.

Bár a termék a biztonsági előírásoknak és más egyéb szabályoknak is megfelel, ennek ellenére a cég úgy döntött, hogy visszarendeli a vibrátorokat, mert véleményük szerint a kuncsaftok biztonsága a legfontosabb – írta meg a Liverpool-One.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.