Nagyon kínos! Élőben közvetítette a főnök, ahogy az alkalmazottjával szexel (18+)

kolléga szex tárgyaló alkalmazott
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi esetet rögzített egy tárgyaló kamerája, amit a főnök sajnálatos módon elfelejtett kikapcsolni, mielőtt az asztalon magáévá teszi kolléganőjét.

A Mirror számolt be arról a kellemetlen esetről, ami Kínában történt meg nemrég egy irodában. A férfi egy konferenciabeszélgetést tartott a tárgyalóban, és amikor végeztek, heves szexelésbe kezdett az alkalmazottjával. A kamerát azonban elfelejtette kikapcsolni, így sokan élőben láthatták az aktust. A felvételt valamelyik jóakarójuk az internetre is feltette, azóta pedig futótűzként terjed.



A 25 éves Petra Collins-szal randizik Jennifer Aniston exe, a 46 éves Justin Therouxhttp://www.life.hu/sztarok/20180315-a-25-eves-petra-collins-szal-randizik-jennifer-aniston-exe-a-46-eves-justin-theroux.htmlJustin Theroux egyértelműen továbblépett. Pár hete szakított feleségével, Jennifer Anistonnal, de máris megtalálta új párját, ráadásul egy jóval fiatalabb nő személyében.TV + Sztárok--Kisfia lesz Kulcsár Edinának és Csutinakhttp://www.life.hu/sztarok/20180308-kisfia-lesz-kulcsar-edinanak-es-csutinak.htmlKulcsár Edina pár hete jelenetett be, hogy babár vár, és pár napja arról is értesülhetünk, hogy Csuti megkérte a kezét. Egy harmadik bejelentés azonban még váratott magára: még nem tudtuk, hogy kisfút vagy kislányt vár a pár.TV + Sztárok--AWS: "Szentpéteri Csilla művésznőt pusziljuk"http://www.life.hu/sztarok/20180308-aws-interju-szentpeteri-csilla-muvesznot-pusziljuk.htmlA Magyarországot az idei Eurovízión képviselő AWS nem kapta meg a Fonogram szobrocskát, de ez nem zavarja az együttes frontemberét: mint mondta, elege van már a díjazásokból. Siklósi Örs pedig megragadta az alkalmat és üzent az őket kritizáló Szentpéteri Csillának.TV + SztárokMég az idén összeházasodnak: az esküvőt tervezi Berki Krisztián és Katona Renátahttp://www.life.hu/sztarok/20180308-meg-az-iden-osszehazasodnak-az-eskuvot-tervezi-berki-krisztian-es-katona-renata.htmlAkkora a szerelem Berki Krisztiánnál és Katona Renátánál, hogy még idén össze is házasodnak. Ami Hódi Pamelának nem sikerült, azt Mazsi pár hónap altt véghez viszi!TV + SztárokOrigoKedvenc szerelmes fotójával köszöntötte vőlegényét Kulcsár Edinahttp://www.life.hu/sztarok/20180306-kedvenc-szerelmes-fotojaval-koszontotte-volegenyet-kulcsar-edina.htmlCsuti ma ünnepli szülinapját, menyasszonya, Kulcsár Edina pedig nyilvánosan vallott szerelmet neki.TV + Sztárok--Gergely Róbert válik fiatal feleségétőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180306-gergely-robert-valik-fiatal-felesegetol.htmlVálik Gergely Róbert és Némedi-Varga Tímea. Tíz éve ismerték meg egymást, és három éve házasodtak össze. Tavaly azonban már titokban különköltöztek - írja a Bors. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.