A hosszú lábakat vonzóbbnak találják a nők

Forrás: Thinkstock -
nők vonzó végtag
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érdekes dologra világított rá egy új kutatás, mely során azt vizsgálták, mit találnak a nők a legvonzóbbnak egy férfiban: köze van a hosszúsághoz.

Ha fel kellene sorolni, hogy mit találhat egy nő vonzónak egy férfiban, nem lenne nehéz dolgunk, de a jó humorérzéken, a kidolgozott izomzaton, vagy az ápolt frizurán kívül is van olyan külső tulajdonság, ami nagyon fontos a nők számára. Ezt állítja legalábbis egy új kutatás.

Ezt találják a nők vonzónak egy férfiban Forrás: Thinkstock

Kiderült, hogy a nőknek igenis számít a méret, de nem a hímvessző hosszúsága, vagy a pénztárca vastagsága érdekli őket, hanem a végtagok mérete, pontosabban a lábaké! Úgy tűnik, hogy a hosszabb lábú férfiak sokkal vonzóbbak a nők számára, mert erőt, egészséget és sikerességet sugároznak.

A Cambridge-i Egyetem 341 nőt vont be a kutatásba, akiknek valós férfiak fotóit mutatták meg, a hölgyek pedig értékelték az erősebbik nem képviselőit tulajdonságaik alapján. A hosszú végtagok nyerték el a nők tetszését, a rövid lábúakat kevésbé gondolták egészségesnek - írja a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.