Egy nő osztotta meg a Twitteren azt a Tinder-profilt, ami elvette a kedvét a randizástól: a férfi nőgyűlölő szabályai másokat is kiakasztottak.

Az online társkeresés világában az első benyomás fontosabb, mint eddig bármikor. Mindössze néhány sorból és pár fotóból ítélik meg egymást a felhasználók, a visszautasítás pedig könnyebb és következmények nélkülibb, mint élőben: elegendő balra húzni az illető fotóját. Ennek ellenére valamiért akadnak olyan felhasználók, akik nem igyekeznek a legjobb benyomást tenni. Erre jó példa egy Twitteren terjedő fotó, amelyen egy tinderes – online társkereső alkalmazás – profil látható.

Nőgyűlölő bemutatkozása miatt okozott felháborodást KirkForrás: Twitter

A képen szereplő férfi bemutatkozása váltott ki felháborodást. Íme, az a három szabály, amit a Kirk fontosnak tart.

  • Nem akarok mostohaapa lenni, de egy gyerek még belefér. Én sajátokat akarok, köszi.
  • Ha randiztál fekete fiúkkal, vagy gondolkozol rajta, akkor ne is írj.
  • Nem akarok időrablókkal találkozni, vagy olyannak, aki lelejmol. Menjetek, és dolgozzatok meg a saját pénzetekért lusta r*bancok.

A férfi ezek mellett megemlíti, hogy van egy kétszobás lakása, testépítéssel foglalkozik, sokat eszik és elég nemtörődöm típusú. A leírásához mellékelt fotója is beszédes: letolt nadrággal pózol egy tükör előtt.

Kirk profilját egy Trash Queen nevű twitteres osztotta meg azzal, hogy szeretett volna adni a Tindernek egy esélyt, de ezt látva elment a kedve a randizástól. A felhasználók pedig egyetértettek vele. „Kedves férfiak, ez itt Kirk. Narcisztikus, rasszista, nőgyűlölő, téveszmékkel rendelkező izomagy. Ne legyél olyan, mint Kirk" – írta az egyik hozzászóló.