Ilyen a tökéletes férfi jellemzője

Forrás: Shutterstock -
tökéletes kutatás férfi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, mire vágynak a nők, és hogyan néz ki a tökéletes férfi számukra.

A Göttingeni Egyetem kutatói arra voltak kíváncsiak, hogyan is néz ki a tökéletes férfi, ezért kitöltöttek egy kérdőívet 68 ezer különböző nemzetiségű nővel. A kérdések leginkább arra vonatkoztak, mi a leginkább vonzó számukra a partnerükben – írja a Mirror.

Kiderült, mi az, amit vonzónak találnak a nők a férfiakban Forrás: Shutterstock

Ami a belső tulajdonságokat illeti, a kedvesség végzett az első helyen. Ezt olyan jellemzők követik, mint a támogató, az intelligens, a tanult és a magabiztos.

Nézzük, melyek lettek a legvonzóbb külső jegyek!

  1. vonzó mosoly
  2. vonzó szem
  3. átlagos méretű pénisz
  4. nagy kéz
  5. rövid haj
  6. vonzó hát
  7. izmos kar
  8. arcszőrzet
Rita Ora félmeztelenül mutatta meg magát – fotóhttp://www.life.hu/intim/20190724-rita-ora-felmeztelenul-mutatta-meg-magat.htmlRita Ora félmeztelenül, bár kissé szégyenlősen mutatta meg idomait az Instagram-oldalán. IntimOrigoNagyon pórul járt a lány, aki a saját fürdővizén gazdagodott meghttp://www.life.hu/intim/20190721-nagyon-porul-jart-a-lany-aki-a-sajat-furdovizen-gazdagodott-meg.htmlBelle Delphine az Instagramon meztelenkedett és árulta a saját fürdővizét. Most azonban katasztrófa történt, a lány mindenét elvesztette. IntimOrigoA legkínosabb kérdések diákoktól a felvilágosító órán (18+)http://www.life.hu/intim/20190722-a-legkinosabb-kerdesek-diakoktol-a-felvilagosito-orarol.htmlTanárok árulták el, melyek voltak a legkínosabb kérdések, amelyeket a diákoktól kaptak a felvilágosító órán. IntimThinkstockEzeket a zenéket hallgatják a legtöbben szex közbenhttp://www.life.hu/intim/20190714-ezeket-a-zeneket-hallgatjak-a-legtobben-szex-kozben-spotify-kutatas.htmlKutatásban szedték össze a legnépszerűbb számokat, amelyeket az emberek szex közben hallgatnak. IntimOrigoElveszhet Kovi pornóarchívuma (18+)http://www.life.hu/intim/20190715-elveszhet-kovi-pornoarchivuma.htmlAggódik Kovi: elveszhet a 2500 darabot számláló pornóarchívuma. IntimFotó: Hirling Bálint - OrigoDiane Keaton 35 éve nem randizott és nem volt férfivalhttp://www.life.hu/intim/20190712-diane-keaton-35-eve-nem-randizott-es-nem-volt-ferfivel.htmlA magánéletéről faggatták sokak kedvenc színésznőjét, Diane Keatont. Meglepő információt árult el, talán egy kicsit többet is, mint amire a közönség kíváncsi volt. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.