Erotikus hirdetéshez lopták el Tóth Andi fotóját a közösségi oldaláról. Az énekesnő nem fontolgat jogi lépéseket, de tudja, könnyen bajba kerülhetne a történtek miatt. 

"Nemrég kaptam egy üzenetet egy külföldi férfitól. Ő hívta fel a figyelmemet, hogy miközben épp partnert keresett magának a honlapon, akkor akadt rá az illető hölgyre. Azt mondta, hogy mindig ellenőrzi a fotókat, amik a profilon vannak, hogy valódiak-e, így amikor beillesztette a keresőbe, az én közösségi oldalamat dobta fel" – mondta el a Vasárnapi Blikknek Andi. "Ez a lány az én fotóimat használja az oldalán, hogy eladja magát – tette hozzá.

Forrás: Tóth Andi - Instagram

 

Az énekesnő azonnal felvette a kapcsolatot az oldal üzemeltetőjével.

"Írtam nekik egy üzenetet, hogy valaki az internetről lelopta a fotómat. Azt mondták, hogy kivizsgálják az esetet. A lánynak nem írtam személyesen, mert mégsem akartam egy ilyen oldalára regisztrálni. Ráadásul mivel a fejemet levágta a képen, nem is vagyok felismerhető rajta. A nevemet sem használja, ezért nem is mentem a rendőrségre, mert tudom, hogy felesleges lenne" - tette hozzá. 

"Tudom, hogy sokan ezen teljesen kiakadnának, de én nem ilyen vagyok. Mivel csak szép képeket tett fel a lány, jó az ízlése, ráadásul a leírásában az szerepel, hogy vékony testalkatú. Ha így nézem, még bóknak is vehetem ezt az egészet" - mondta Andi, aki lazán kezeli az ügyet.