Szexhirdetéshez használták fel Tóth Andi fotóját

Forrás: Tóth Andi - Instagram -
szex erotika Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erotikus hirdetéshez lopták el Tóth Andi fotóját a közösségi oldaláról. Az énekesnő nem fontolgat jogi lépéseket, de tudja, könnyen bajba kerülhetne a történtek miatt. 

"Nemrég kaptam egy üzenetet egy külföldi férfitól. Ő hívta fel a figyelmemet, hogy miközben épp partnert keresett magának a honlapon, akkor akadt rá az illető hölgyre. Azt mondta, hogy mindig ellenőrzi a fotókat, amik a profilon vannak, hogy valódiak-e, így amikor beillesztette a keresőbe, az én közösségi oldalamat dobta fel" – mondta el a Vasárnapi Blikknek Andi. "Ez a lány az én fotóimat használja az oldalán, hogy eladja magát – tette hozzá.

Forrás: Tóth Andi - Instagram

Az énekesnő azonnal felvette a kapcsolatot az oldal üzemeltetőjével.

"Írtam nekik egy üzenetet, hogy valaki az internetről lelopta a fotómat. Azt mondták, hogy kivizsgálják az esetet. A lánynak nem írtam személyesen, mert mégsem akartam egy ilyen oldalára regisztrálni. Ráadásul mivel a fejemet levágta a képen, nem is vagyok felismerhető rajta. A nevemet sem használja, ezért nem is mentem a rendőrségre, mert tudom, hogy felesleges lenne" - tette hozzá.

"Tudom, hogy sokan ezen teljesen kiakadnának, de én nem ilyen vagyok. Mivel csak szép képeket tett fel a lány, jó az ízlése, ráadásul a leírásában az szerepel, hogy vékony testalkatú. Ha így nézem, még bóknak is vehetem ezt az egészet" - mondta Andi, aki lazán kezeli az ügyet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.