Nem semmi: ilyen cölibátust fogadott Pumped Gabo (18+)

Forrás: Facebook/Pumped Gabo -
szex Pumped Gabo felnőtt cölibátus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyedi cölibátust fogadott Pumped Gabo: ebben az évben már nem ismerkedik új lánnyal, mert az sok energiát vesz el egyéb fontosabb dolgoktól. A régi hölgy ismerősök társaságát azonban nem veti meg.

A sztár kissé másképp értelmezi a cölibátus fogalmát, „No B*tches December" néven mozgalmat indított, az ötlet azonban Szegedi Fecsótól ered. Ez nem azt jelenti, hogy Gabo teljesen lemond a testi örömökről már az évben, hanem csupán azt, hogy új lányokkal nem ismerkedik. A meglévőkkel azonban tartja a kapcsolatot továbbra is.

Pumped Gabo különös cölibátust fogadott. Forrás: Facebook/Pumped Gabó

„Ez a kezdeményezés arról szól, hogy az energiáinkat ne a lányokba fektessük, hanem koncentráljunk az edzésre, önfejlesztésre és a karrierre. Most a megmaradt lány ismerőseimmel vagyok ebben a hónapban. 2-3 lányról van szó, és nem írok rá senkire. Nagyon sok energia megy el úgyis arra, amikor egy ismeretlen csajt meg kell fűzni. Meg ami még nagy probléma, amikor az ember csak ül a fotelban és Instázik, jönnek elé a csajok, és több órát elveszteget a dologgal" – árulta el az AcNews-nak Pumped Gabo, aki azt mondja, egyelőre jól bírja, valóban több ideje és energiája marad egyéb dolgokra.

„Ez egyfajta Gabó-féle cölibátus, amelyet én találtam ki. A legnagyobb támogatóm, a mesterem ebben Szegedi Fecsó, aki ugyan mellettem áll, de nem csatlakozott. Egyelőre jól bírom ezt a dolgot, és sokkal több energiát tudok így fektetni a gyúrásba!„

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.