Alig telt el pár hónap azóta, mióta Szegedi Fecsó szakított előző barátnőjével, Kiss Viviennel, de úgy tűnik, ismét megtalálta a boldogságot egy fiatal modell, Bea oldalán. A szerelmesek közös fotóval vállalták fel a kapcsolatukat.

Már nem a szingli férfiak táborát erősíti Szegedi Fecsó, aki ismét megtalálta a boldogságot új párja oldalán. A kiszemelt nem is annyira ismeretlen a rajongók számára, ugyanis a 27 éves fiatal modell, Bea az Aranypart egykori játékosának, Mandula Ádámnak volt a kedvese.

Fecsó a Blikknek mesélt arról, hogyan ismerkedtek meg kedvesével.

"Én nem ismertem Beát, szinte semmit sem tudtam róla, a közösségi oldalon kezdtem el követni. Egy idő után úgy döntöttem, a kezembe veszem a dolgok irányítását, és írok neki. Az üzenet lényege annyi volt, hogy ő testesíti meg számomra az ideális nőt. Nem kellett sokáig várnom a válaszra, Bea is írta, hogy én vagyok a zsánere. Sajnos, a jelenlegi járványhelyzet miatt nem tudtam exkluzív randevúra vinni, így kétszer elmentünk sétálni, ami alatt kiderült, hogy szimpatikusak vagyunk egymásnak. Klasszikus, régimódi romantika ez" - mondta nevetve az édesapa.

Bár még nagyon friss a kapcsolatuk, már közös fotón ölelkeznek Fecsó Instagram-oldalán.

"Hirtelen felindulásból osztottuk meg a képet, sokan a barátaink közül is innen tudták meg. Jól megvagyunk, nem tervezünk előre" - mondta Fecsó, aki azt is elárulta, miért tett egy patkányt ábrázoló emotikont a képük mellé.

"Az nem patkány, hanem cickány. Így becézem, Beát, ő pedig macinak hív engem."

Bea nem egyedül érkezett a kapcsolatba, neki is van előző kapcsolatából egy kisfia.

"Jól megvagyunk, ráadásul neki is van egy fia, Medox, aki szinte egyidős a fiammal, Edwarddal. A gyerekek már találkoztak, jól kijönnek egymással, ahogyan én is Medivel. Van rutinom ebben, simán tudnék két gyermeket nevelni" - mondta büszkén.