Erika Lust, az Erika Lust Films főnöke beújított: alkalmazottainak napi fél órát biztosít arra, hogy magukat kényeztessék, ezáltal csökkentve a stressz-szintjüket.

A felnőtt szórakoztatással foglalkozó cég főnöke szívén viseli alkalmazottai jóllélét. Külön arra a célja hozott létre egy helyiséget, hogy napi fél órára legálisan elvonulhassanak az alkalmazottak, hogy kényeztethessék magukat. A főnököt az ösztönözte, hogy úgy érezte, beosztottjai stresszesebbek és kevésbé motiváltak a koronavírus-járvány idején - írja a Lad Bible.

Ha kényeztetjük magunkat, akkor boldogabbak és kreatívabbak leszünk!Forrás: Thinkstock

"Nagyra becsülöm az alkalmazottaimat, és tudom, hogy amikor jól érzik magukat, akkor jó munkát végeznek. A világjárvány és az életvitelünk óriási változása nyomán kezdtem észrevenni, hogy alkalmazottaim kissé feszültek és kevesebb energiával teljesítenek, mint korábban. Tehát, tudván, hogy az a dolog, ami miatt mindenki jól érzi magát, létrehoztam egy privát kényeztető állomást, hogy kikapcsolódhassanak"

- mondta Erika, akinek beosztottjai elégedettek az új lehetőséggel, szerintük ez jó lehetőség a stressz és agresszió levezetésére. 

A klinikai szexológus, Avril támogatja Erika ötletét. Ugyanis tudományosan is kimutatták, hogy ha valaki kényezteti önmagát, az boldogabbá, nyugodtabbá és koncentráltabbá teszi, valamint az örömszerzés jót tesz a kreativitásnak is.