"Kényeztető" helyiséget hozott létre egy cég, hogy boldogabbak legyenek az alkalmazottak

munkahely önkielégítés szünet munka maszturbáció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erika Lust, az Erika Lust Films főnöke beújított: alkalmazottainak napi fél órát biztosít arra, hogy magukat kényeztessék, ezáltal csökkentve a stressz-szintjüket.

A felnőtt szórakoztatással foglalkozó cég főnöke szívén viseli alkalmazottai jóllélét. Külön arra a célja hozott létre egy helyiséget, hogy napi fél órára legálisan elvonulhassanak az alkalmazottak, hogy kényeztethessék magukat. A főnököt az ösztönözte, hogy úgy érezte, beosztottjai stresszesebbek és kevésbé motiváltak a koronavírus-járvány idején - írja a Lad Bible.

Ha kényeztetjük magunkat, akkor boldogabbak és kreatívabbak leszünk! Forrás: Thinkstock

- mondta Erika, akinek beosztottjai elégedettek az új lehetőséggel, szerintük ez jó lehetőség a stressz és agresszió levezetésére.

A klinikai szexológus, Avril támogatja Erika ötletét. Ugyanis tudományosan is kimutatták, hogy ha valaki kényezteti önmagát, az boldogabbá, nyugodtabbá és koncentráltabbá teszi, valamint az örömszerzés jót tesz a kreativitásnak is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.