A 22 éves Jamie Jett szerint a szexrobotok hosszú távon nem fenntarthatók, ő ugyanis sokkal inkább a virtuális valóságban és a teledildonikában látja a jövőt.

A Kaliforniában élő pornósztár, Jamie Jett akkor lett rabja a VR-szexnek, amikor egy virtuális valósággal foglalkozó pornóstúdiónak forgatott egy erotikus jelenetet -mondta  a Daily Starnak. Jamie szerint a szexbabák sokak számára nem praktikusak.

Erősen kétlem, hogy a szexrobotok valaha is életképes helyettesítői lesznek a pornónak. A szextechnológia jövője nem egy óriási, high-tech szexbaba, amit el kell majd rejtenünk, amikor a barátaink átjönnek egy italra. Pláne úgy, hogy ez a technika csak keveseknek lesz elérhető– magyarázta a színésznő, aki szerint a a virtuális valóság technológiát az idő előrehaladtával egyre nagyobb valószínűséggel fogadják el. Jamie elmondta, hogy a különböző platformokon fellépő VR-kamerás lányok már most is okos vibrátorokat használnak élő műsoraik során.

A fiatal pornósztár szerint a VR-szexé a jövő: úgy véli, erre vágynak igazán a nézőkForrás: Twitter/JamieJettXXX

A távirányítású szexjátékok VR-technológiával való integrálása lehetővé teszi a rajongók számára, hogy virtuálisan az ágyban legyenek kedvenc felnőtt pornósukkal. Ez az, amire a nézők igazán vágynak

- tette hozzá a pornósztár, aki sokkal inkább a VR-technológiába fektetne be a szexrobotok helyett.