Éles karrierváltás: ezek a focisták sikeresebbek lettek a felnőttfilmes világban, mint a focipályán

Danny Mountain pornófilm focista Davide Iovinella pornósztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A futballklubok tele vannak olyan ifjú focistákkal, akik hírnévre vágynak. Van, akinek ez megadatik a focipályán, van, akinek viszont éles karrierváltásra van szüksége, hogy sokra vigye. 

Danny Mountain

A 37 éves Danny Mountain jelenleg Nagy-Britannia legjobban fizetett férfi pornósztárja. A karrierje egész máshogyan indult: tizenkét éves volt, amikor azt mondták rá, hogy kiemelkedő tehetség a futballban és nagy jövő vár rá, 16 évesen azonban súlyos térdsérülést szenvedett, és ez véget vetett álmainak. Egy pornóügynökkel egy volt barátnője révén találkozott, és ezután élete teljesen új fordulatot vett - írja a The Sun.

- mesélte nevetve Danny, aki azóta szép karriert futott be a felnőttiparban.

Davide Iovinella

A 24 éves Davide Iovinella, az ASD Calcio Pomigliano játékosa úgy döntött, hogy szeretne több pénzt keresni, ezért merész lépést tett és beszállt a felnőttfilmes világba. Budapestre repült, hogy a Siffredi Akadémián tanuljon és felvette a Davide Montana színpadi nevet.

- nyilatkozta Davide, aki nem tartja kizártnak, hogy egyszer visszatér a futballpályára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.