Egy férfi és egy nő Pilát Gábor szeretet szerelem kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra a Life.hu-n olvashatjátok Pilát Gábor gondolatait kapcsolatokról, szerelemről, barátságról és persze a szexről is. Most az Egy Férfi és egy Nő című könyvéből olvashattok el egy részletet.

Szeretet és ego nem fér meg együtt.

A szeretet önzetlen és adakozó, az ego önző, csak annak mértékében és reményében ad, hogy kapjon.

Amikor megkapja, akkor viszont eldobja, vagy indokolatlanul ragaszkodni kezd hozzá, és így függőséget hoz létre.

A szeretet a teremtés ereje Forrás: Shutterstock

Ego üzemmódba kapcsolt elmével mindig azt fogod megtenni, amit nem tudsz nem megtenni. De a tudás, a nem tudás, és a szabad akarat is te magad vagy. Egy biztos: minden segítő és minden ártó cselekedeteddel teremted és befolyásolod a jövődet. És másokét is.

A lét szentségének nem elkülönült része, hanem szerves egésze vagy, de ezt csak akkor tapasztalhatod meg, ha ugyanúgy adod át magad a jelen pillanatnak, a szeretetnek, az életnek, és a halálnak is. Csak így lehetsz hű a saját életedhez.

Véleményem szerint, sem a világ legjobb tematikájával megtartott előadás, sem könyv vagy bármilyen életvezetési, párkapcsolati tanácsadás sem fog átütő és stabil eredményt hozni, ha nincs meg az emberben a változtatás határozott szándéka és a megfelelő gyakorlatba történő átültetés.

Pilát Gábor, a Tabuk nélkül a párkapcsolatról Facebook-oldal megalapítója.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.