Demi Rose megmutatta gigantikus méretű melleit - ennél szexibbet ma már úgyse látsz

Demi Rose szexi dekoltázs hatalmas mellek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demi Rose szorgosan tölti fel a brutálisan szexi képeket Instagram-oldalára, de ezt a mostanit már saját magának is nehéz lesz túlszárnyalni.

Demi Rose imádja a testét, és úgy néz ki, ezzel rajongói pontosan ugyanígy vannak, hiszen már több mint 19 millió követője van, legutóbbi posztját pedig közel hatszázezren lájkolták.

Nem csoda, hiszen Demi Rose brutális méretű melleket villantott, és el nem tudjuk képzelni, hogy nem szabadultak ki az aprócska, fekete csipkefelsőjéből.

Emellett a modell kivételesen nemcsak formás idomaival hódított, de megmutatta randipartnerét is. Ha kíváncsi vagy rá, lapozz az utolsó képre. Kíváncsiak vagyunk, hova lehet még fokozni ezeket a képeket!

Tavaly nyáron a modell egy fenék központú, hihetetlenül pikáns fotót osztott meg Instagramján. Demi épp háttal állt, amikor a vékony pánt megadta magát, és a tangája elszakadt. Őszintén, nem hisszük, hogy ez a véletlen műve, de az egészen biztos, hogy így ez még egy pucér fotónál is szexisebb lett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.