Szinte kiesnek a ruhából Britney Spears mellei: pikáns fotóval nosztalgiázik az énekesnő

Forrás: FilmMagic/2016 C Flanigan/C Flanigan -
mell fotó nosztalgia pikáns fotó Britney Spears mellei Britney Spears
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rá sem ismerni Britney Spearsre azóta, hogy a bíróság felszabadította őt apja gyámsága alól. Az énekesnő kivirult, láthatóan élvezi az életét és minden idejét vőlegényével, a sármos színésszel, Sam Asgharival tölti.

Britney és Sam március elején hosszabb időre elutaztak, hogy a tengerpart mellett ünnepelhessék meg a férfi születésnapját. Az énekesnő egyáltalán nem volt szemérmes vagy szégyellős, anyaszült meztelenül fürdőzött, és erről többször is posztolt. A rajongók izgatottan várják a sztárpár esküvőjét, viszont minden jel arra mutat, hogy a szerelmesek már titokban egybekeltek.

Az évek alatt csak még extrémebb lett az énekesnő stílusa Forrás: FilmMagic/2016 C Flanigan/C Flanigan

A botrányairól is híres énekesnő különleges módon bánik az Instagram oldalával. A saját magáról készült stúdiófotók mellett előszeretettel posztol kevésbé előnyös, vicces vagy éppen oda nem illő tartalmakat, például kisteknősőkröl. Egyik legutóbbi posztjában pedig elfogta a nosztalgia és egy húszéves fotósorozatot tett ismét közzé.

Britney Spears sokat változott az elmúlt években. Régen sem volt introvertált, de ma már sokkal extrémebb fotókat is bevállal. Ez a két évtizeddel ezelőtt készült kép hozzá képes még elég visszafogott is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.