Lebukott Britney Spears? Meglepő posztot tett közzé az énekesnő

Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency -
titkos esküvő Sam Asghari Britney Spears férj vőlegény Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ egyik legsikeresebb énekesnője teljesen kivirágzott, mióta kikerült apja gyámsága alól. Britney Spears láthatóan úszik a boldogságban és egy meseszép tengerparton pihen kedvesével, Sam Asgharival. A férfi tavaly ősszel kérte meg Spears kezét, ám lehet, hogy már az esküvő is megvolt!

Erről árulkodik Britney Spears legutóbbi posztja, amelyben már másodjára nevezi férjének Sam Asgharit. Az énekesnő szinte mindent megoszt saját közösségi oldalán, és nem foglalkozik azzal, hogy művészi, vagy stúdióban készült, beállított fotókat posztoljon. Nemrég anyaszült meztelenül fürdőzött a kék tengerben és gyémántikonokkal takarta el az intim testrészeit.

Most pedig egy olyan videót tett közzé, amelyet "férje" küldött el neki. A felvételen teknősök láthatók, Spears pedig azt írja a posztban, hogy 100 kisteknősből csupán 20 jut el a zátonyig, mivel a többit megeszik a cápák. A 100-ból pedig egy olyan erős, hogy idővel visszatérjen és maga is tojásokat rakjon.

A rajongók figyelmét most sem kerülte el, hogy az énekesnő a férjeként utalt Samre, és sokak szerint titokban megtartották az esküvőt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.