Szellentése után már az izzadtságát árulja az egykori reality sztár: a melle mellől csapolja le a nedveket

Steph Matto szellentés izzadtság piaci rés Stephanie Matto
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb "terméket" dobott piacra az a fiatal nő, aki nemrég azzal vált híressé, hogy saját szellentését árulta. Azt a bizniszt azonban abba kellett hagynia, mivel annyira megerőltette magát, hogy kórházba került. Most azonban felfedezett egy újabb piaci rést.

Matto tavaly decemberben lett világhírű, miután befőttesüvegekben gyűjtötte össze szellentését. Ő maga sem számított arra, hogy ekkora kereslet lesz a terméke iránt, de naponta bombázták őt az új megkeresésekkel. Végül majdnem ez okozta a vesztét, ugyanis túlerőltette magát és kórházba került.

Vélhetően ezért döntött most úgy, hogy a gázok helyett ezúttal saját izzadságát bocsátja áruba. A testnedveket különleges helyről, a mellei mellől nyeri ki és nagyjából 15 perc alatt állít össze egy üvegcsét. Ehhez azonban órákon át a napon kell lennie, hogy kitermelje a megfelelő mennyiségű izzadságot.

A kis üvegcsét a tartalmával együtt bárki megveheti, aki kifizet érte 500 dollárt, megközelítőleg 185 ezer forintot. Matto elmondta, hogy kemény munka előállítani ennyi testnedvet, sok vizet kell innia hozzá és annyit napozik, amennyit csak tud. A bőrét naptejjel és hidratáló krémekkel védi a káros sugárzások ellen – írja a LadBible cikke nyomán a 24.hu.

Nem Matto azonban az egyetlen, aki meglátta az üzletet a testnedvek árusításában. Egy texasi OnlyFans-modell hamarosan milliomos lesz, ugyanis teljesíti a legbizarrabb kéréseket is. Nem mindenre mond igent, de a szellentését, a bugyiját és a lábán keletkezett izzadtságot azért eladta, ezekért több tízezer forintot kért el a kuncsaftoktól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.