"Kár volt levetkőzni" - Molnár Anikó bikinis képét szétszedik a kommentelők

Forrás: https://www.instagram.com/molnaraniko11 -
komment kommentelők Molnár Anikó bikini hozzászólások
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ország villalakóként ismerte meg Molnár Anikót, aki később A Nagy Ő-ben vált igazán népszerűvé. A műsor nem hozta meg számára az örökké tartó boldogságot, de végül mégis rátalált a szerelem. Az élet pedig most megjutalmazza Anikót, ugyanis hosszú harc után sikerült lefogynia.

Molnár Anikó sokáig szélmalomharcot vívott a kilókkal, mire kiderült, hogy egy betegség miatt nem tud megszabadulni a súlyfeleslegétől. Mint kiderült, egy hajszál választotta el attól, hogy cukorbeteg legyen, de hatalmas szerencsével időben észrevették a problémát. A diagnózis és a kezelés óta közel harminc kilót fogyott.

Forrás: https://www.instagram.com/molnaraniko11

Az egykori nagy Ő pedig úgy tervezi, hogy jövő nyárig még tíz kilót lead – erről a Story Magazinnak nyilatkozott. Az anyaghoz készült egy bikinis fotó Anikóról, a kép alatt azonban rengetegen támadják az egykori tévésztárt.

"Nagyon ki van retusálva, élőben nem így néz ki!" – írta az egyikük.

"Kár volt levetkőzni" – vélekedik valaki.

"Az milyen érdekes,ha valaki nem annyira média fotogén , akkor elege lesz a médiából,mikor rendezi a formáját,akkor változik az álláspont?" – teszi fel a kérdést az egyik hozzászóló.

Nem mindenki kritikus, van aki kiállt Molnár Anikóért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.