Betegség miatt képtelen volt a fogyásra Molnár Anikó: ez állt a háttérben

Molnár Anikó - Instagram -
betegség fogyás Molnár Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Anikó hosszú ideig küzdött súlyfeleslegével, mire kiderült, hogy egészségügyi probléma áll a hízása hátterében. Mára 28 kilótól szabadult meg diéta és edzés nélkül.

Molnár Anikó - akinek jósnő segít a pártalálásban - hosszú ideje küzd az újra és újra felszaladó kilókkal. Kiderült, hogy hízása hátterében egészségügyi probléma áll. Egy vendége tanácsára látogatott el egy orvoshoz, aki megállapította, hogy a cukorbetegség küszöbén áll.

Molnár Anikó 28 kilótól szabadult meg Molnár Anikó - Instagram

"Két nap múlva felhívott, hogy a doktor azt üzeni, menjek be hozzá, mert baj van. Elmagyarázta, hogy egy hajszálra vagyok a cukorbetegségtől, és a hízásom ennek köszönhető. Elkezdtük a gyógyszeres kezelést és visszamentem 1-2 hónap múlva, ugyanannyi volt a súlyom" - mondta Anikó.

"Felírt egy injekciót, amit minden nap be kellett magamnak adnom" - idézi a Bors Anikót, akinek az orvos egy injekciót írt fel. Eleinte félt, de végül beadta a derekát, és elkezdte beadni magának a szurikat. Ennek köszönhetően 10 hónap alatt 28 kilótól szabadult meg diéta és edzés nélkül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.