A TV2 sztárjának különös vallomása: "Nem voltam még hat lánnyal így együtt”

Forrás: TV2 -
csók buli Money or Love - Fogadj a szerelemre!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Money or Love legújabb adásában egy játék nyereményeként a lányok választhattak, melyik fiút viszik el bulizni. A női szereplőknek Ricsire esett a választásuk, aki nagyon élvezte a kitüntetett figyelmet.

Ricsi a műsorban elmondta, hogy soha nem került még ilyen előkelő helyzetbe, hogy egyszerre hat lány leste a kívánságait.

"A Föld legboldogabb férfija voltam, amikor megtudtam, hogy engem akarnak vinni. Eszméletlenül jó érzés volt"

- mesélte a Borsnak a fiatal srác, aki hozzátette, hogy nem fogta vissza magát.

Forrás: TV2

"Nem voltam még hét lánnyal így együtt bulizni. A legjobb talán az volt, amikor megérkeztünk és szembesültem vele, hogy mi is történik, hogy tényleg a dominikai éjszakában bulizhatok a csajokkal. A tánc tetszett a legjobban, nagyon jól éreztem magam. Jó volt, hogy mindenki kicsit elengedte magát. De Petrán azt láttam, hogy kicsit kivetkőzött önmagából. Ő egy kicsit talán túlzásba esett, nem tudom, hogy ez azért volt, mert rég bulizott már vagy csak egyszerűen jó kedve volt" – mesélte Ricsi, aki egész este Szandival táncolt, sőt, elcsattant köztük az első csók is, azonban leggyakrabban Vivi tökéletes testén akadt meg a szeme.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.