Barna felső alá rejtette óriási melleit Katie Price: lelepleződött az újabb mellműtétje

fotók mellnagyobbítás Katie Price mellek mellműtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit modellt az évek során többféle szerepben is láthattuk már: dolgozott realitysztárként, üzletasszonyként, énekesnőként és műsorvezetőként is, ám sokan kiszivárgott házipornója kapcsán emlékeznek rá. Az utóbbi időben viszont sorozatos mellplasztikái miatt került a címlapokra.

Katie Price sokszor feküdt már kés alá. A sajtóban több mint tíz mellműtétjéről írnak, de ő maga arról beszélt, hogy a húszat is meghaladta már a beavatkozások száma. A modellről legutóbb tavaly tavasszal azt írtuk, hogy akkori mellműtétje sem oldotta meg minden problémáját, és habár könnyebben mozog, mint előtte, még mindig kövérnek érzi magát.

Az új implantátuma kisebb, mint az előzőek, de így is hatalmasak a keblei, melyek voltak ennél is nagyobbak. Katie Price ráadásul eltette egykori implantátumait, és tavaly egymillió fontért bocsátotta áruba a szilikonokat, melyek egykor a testében voltak.

A médiasztár nem hagyott fel a plasztikáztatással és nemrég megjelent új fotóin látható is a változás a Daily Star szerint. A számtalan műtét biztosan nem lehet kellemes érzés, ám Katie úgy véli, nem csak pénzben kell megfizetni a szépség árát.

– mondta korábban a Sunnak Price.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.