Árulja hatalmas mellimplantátumait a modell: döbbenetes pénzt kér értük

Forrás: Instagram/Katie Price -
implantátum Katie Price műmell mellimplantátum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katie Price leginkább hatalmas melleivel hívja fel magára a figyelmet, nemrég új implantátumokat kapott, a régit pedig rengeteg pénztért árulja komoly érdeklődőknek. 

Katie Price rengetegszer feküdt már kés alá, először 1998-ban végeztek el rajta mellműtétet. Úgy tartották, hogy azóta már 13-szor szabatta át a kebleit, de saját bevallása szerint ennél jóval többször: már 24-szer műtötték meg a melleit. Habár állítólag ettől az új implantátumtól is kövérnek érzi magát kissé, nem ez a legnagyobb, amit valaha beültettek neki, így már ezekkel is jóval könnyebben mozog. A legnagyobb implantátumát otthon őrzi, és most áruba bocsátotta, addig pedig egy széfben pihennek. 1 millió fontot szeretne kapni értük, amely átszámítva több mint 425 millió forintnak felenek meg - írja a Metro.

Sok pénzért árulja implantátumát Katie Price Forrás: Instagram/Katie Price

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.