Le a téli holmikkal, végre beköszöntött a jó idő!

Forrás: housebrand.com/hu/hu -
PR cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Itt a tavasz, és valószínűleg a nyár is serényen a nyomában jár. Márpedig a szezonváltásnál nincs jobb alkalom, indok és érv a gardróbszekrény kirámolására, a legdivatosabb ruhadarabok beszerzésére. Akár még vadonatúj stílusirányzatok is beköszönhetnek. Megéri nyitott szemmel és szívvel járni, mert a 2023-as év tavaszi-nyári trendje színpompás, szemeket kápráztató és merészen újító!

A túlméretezés sikkesebb, mint valaha!

A House kínálatában számtalan oversize ruhanemű fedezhető fel. A túlméretezés divatja nem most kezdődött ugyan, de talán még soha nem ragyogott ilyen fényesen a csillaga. Egyszerűen milliók rajonganak érte! Akik teltebb idomokkal rendelkeznek, azért, akik vékonyak, azért. Tulajdonképpen nem létezik konkrét érv mellette, ugyanis elég csak ránézni, és akinek nagyot dobban a szíve a látvány hatására, annak bizony megpecsételődött a sorsa.

Sokan ellenben tartózkodnak a bővebb szabású ruháktól, mondván, nem előnyösen torzítják az alakot. Ez azonban csak egy tévhit. A valóságban az ízléshez passzoló darabok vonzó kiegészítőkkel nem, hogy nem rejtik véka alá az idomokat, hanem még ki is hangsúlyozzák azokat.

Forrás: housebrand.com/hu/hu

Válltöméses blézerek, avagy éljen a maszkulin energia!

A másik trend, ami talán meglepőnek tűnhet, mégis arat, az a maszkulin, férfias energiákra alapozó, mégis nőiesen szexi megjelenést borítékoló válltöméses blézer. Ez például akár a hűvösebb időkben is hordható vastagabb pulóverrel. De ha támad a jó idő, akkor nem érdemes a női ingek világát elfelejteni. Olyannyira nem, hogy 2023-ban divatosabbak, mint valaha. A fent említett túlméretezett modelleken túl a farmer variációk időtlenül rajongottak, akárcsak a vidám, színes, mintás darabok. Visszatérve a blézerhez, a széles vállú felöltő hatalmas előnye, hogy varázslatosan formálja az alakot: karcsúbbnak tűnik a derékvonal, miközben a határozott fellépés hatása is bezsebelhető.

Mi kerüljön alulra?

Ha a kedvenc ing már csak a hordásra vár, akkor jogos a dilemma, hogy mi kerüljön alulra? 2023-ban a bő szabású farmereké a főszerep. Bár sokan még mindig ragaszkodnak a tapadós, feszülős modellekhez, ám ezeknek az ideje a trend szava szerint lejárt. Az A-vonalban bővülő nadrágok egyébként esztétikailag nagyon is vonzó megjelenést biztosítanak, lévén optikailag optimálisan formálják, nyújtják a lábakat. Ráadásul elképesztően kényelmesek! 2023 egyik jelszava a mini is lehet. Mini, ami maximális sikerre ítéltetett. Úgyhogy érdemes beszerezni a miniszoknyákat, nadrágokat, vagy éppen a rövidre szabott ruhákat.

Forrás: housebrand.com/hu/hu

Állati, hogy idén az állati is divat!

Az állatmintás ruhadarabok sorsa nem mindig irigylésre méltó. Vannak, akik nagyon elítélik ezeket, tudatosan kerülve az irányzatot. Pedig akárhogy is nézzük, az idei esztendőben aratnak. Sikert, elismerést, bókokat, és vélhetően babérokat. Leopárd, zebra vagy tigris? Az esetükben a megszokottól eltérő látvány borítékolható. Viszont, amitől sokan tartanak, hogy az összhatás túlságosan kirívó, sőt kihívó, az egyáltalán nem törvényszerű. Embere válogatja, meg persze a szett egészének hangulata az, ami igazán mérvadó. A titok az arany középút. Vagyis ha a minták finoman vesznek részt a vonzó outfit kialakításában, akkor a sikkes végeredmény garantálható, túlkapások nélkül.

Mi újság a színek birodalmában?

Ezen a területen 2023 nem hoz magával túl sok újdonságot, ugyanis pontosan ugyanazt az utat járja tovább, mint ami egész 2022-t jellemezte. A sokszínűség tehát hatalmas trend. Akár még a váratlanabb, kevésbé mindennapi színek is bókok garmadáját válthatják ki. Természetesen a fekete vagy a fehér sincs száműzve a palettáról, úgyhogy, akik ragaszkodnak hozzájuk, megtalálhatják a számításukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.