Gesztesi Károly külföldre költözik?

zongora külföld Gesztesi Károly színészet karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gesztesi újra facér és úgy döntött, elhagyja Magyarországot. Mivel nem talál igazán jó színházi munkát, és filmszerepet, valami egészen mással szeretne foglalkozni.

Gesztesi Károly úgy érzi, itthon nem kap olyan munkát, amilyet szeretne, ezért ismét külföldi szállodákba utazna, ahol zongorajátékával szórakoztatná a vendégeket.

TV2 press
TV2 press

Gesztesi már egyszer elhagyta az országot, akkor Hollandiában zenélt nagy sikerrel. 48 évesen azonban ismét változtatni szeretne az életén."Olyan színházi vagy filmszerepre vágyom, ami igazán jó! Kaptam nyáron két forgatókönyvet is, de visszautasítottam. Olyat akarok, amiben nagyon benne tudok lenni, így nyugdíjasként is. A zongora olyan örömet okoz most nekem, mint a színház. Számomra ez önkifejezés" - magyarázta a színész a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorának felvételén.

A színész egyébként nagyon jól érzi mostanában magát. "Nem egy életre megyek, csak egy időre - hetek, hónapok -, hiszen a sorozatot akarom csinálni itthon, de lehet, hogy kérek egy kis szünetet. A családomat is nagyon szeretem, sokáig nem tudom otthagyni őket. Úgy érzem, hogy kicsit menni kell. Zongorázhatok otthon a gyerekeknek vagy a haveroknak, de lehet, hogy kicsit az a feeling is hiányzik, ami volt '90-ben" - mondta Gesztesi Károly.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.