terhesség Owen Wilson apaság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Babadömping van az álomgyárban - Natalie Portman és a Beckham házaspár után újabb sztár jelentette be az örömhírt.

Owen Wilson, a Starsky és Hutch és az Ünneprontók ünnepe sztárja hamarosan apai örömök elé néz. "Owen Wilson és Jade Duell boldogan várják első csemetéjüket" - nyilatkozta a pár szóvivője. A színész 42 évesen először lesz édesapa, és azt szeretné, ha minden a legtermészetesebb módon zajlana majd a szüléskor.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A színész és kedvese egy éve randevúznak - Duell jelenleg Hawaii szigetén él, és itt is szeretné világra hozni a kicsit. Wilson mögött kemény évek állnak: 2007-ben szakított Kate Hudson színésznővel - a dolog annyira megviselte a férfit, hogy öngyilkossági kísérletet követett el - állítólag felvágta az ereit, és gyógyszereket vett be. A színész életét megmentették a Santa Monica-i Szent János kórházban, de így is több hónapba telt, mire kiheverte a szerelmi bánatot. Azóta felépült, és rengeteg filmet forgat. Most úgy tűnik, a magánélete is helyreállt.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.