Takács Nikolas díjátadás Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű tehetségkutatók szexi énekesei most nemcsak a slágerlistákon küzdenek meg egymással - a legsármosabb férfi díjáért is versenybe szállnak.

Az ország két legnagyobb konkurens tehetségkutató versenyében tettek szert ismertségre, most azonban ugyanabban a kategóriában indulnak a győzelemért. Kállay-Saunders András a Megasztárban tűnt fel és bűvölt el mindenkit, Takács Nikolas pedig az X-Faktor döntőseként vette le a nézőket a lábukról. A TV2 és az RTL Klub tehetségei most egy női magazin díjátadóján a legsármosabb férfi kategóriájában mérettetik meg magukat.

Kállay-Saunders Andrást és Takács Nikolast, a két konkurens kereskedelmi csatorna tehetségkutatójában feltűnt énekest egyaránt meglepte a jelölés híre. "Bevallom őszintén, nem kísértem figyelemmel a magazin gáláit Amerikában, ahol nagy hagyománynak számít ez a díjátadó, és egyáltalán nem számítottam rá, hogy jelölnek erre a díjra, de nagyon jó érzés" - árulta el Kállay-Saunders András, aki mindig odafigyel a külsejére. "Próbálok mindig szépen felöltözni, ha kimegyek az utcára. Nem megyek minden nap ruhát vásárolni, de fontos az öltözködés. Nem vagyok márkafüggő, nem muszáj, hogy igényes legyen az adott darab, a lényeg, hogy jól álljon nekem" - tette hozzá a Megasztárban feltűnt tehetséges énekes.

"Nagyon meglepett ez a jelölés, mert soha nem gondoltam volna, hogy ebben a kategóriában kerülök a lehetséges nyertesek közé. Szubjektív, hogy kinek ki tetszik, és kit tart sármosnak. Boldog leszek, ha én nyerek, de ez inkább egy kedves gesztus, hogy engem is számításba vettek ebben a kategóriában" - mondta a tekintélyes kalapgyűjteményéről is ismert énekes. "Persze jólesik a jelölés, hiszen odafigyelek az emberek visszajelzéseire, de bízom benne, hogy a jövőben elsősorban a zenei munkásságom lesz előtérben" - árulta el az X-Faktor ezüstérmese.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.